Разом з Іваном Петренком розбився на СУ-27 – підполковник Сет «Джетро» Нерінг

Разом з Іваном Петренком розбився на СУ-27 – підполковник Сет «Джетро» Нерінг

Військово-повітряні сили США повідомили, що загибель американського військового у катастрофі літака Су-27 під час навчань «Чисте небо-2018».

—  Військовослужбовець США, що постраждав у катастрофі, був членом 144-го крила Каліфорнійської авіаційної Національної гвардії, яка базується у Фресно, штат Каліфорнія. Пілот разом з українським колегою брав участь у одиночному ознайомлювальному польоті. Жоден інший літак не був задіяний у інциденті, — заявили в прес-службі «Військово-повітряні сили США».

На Фейсбуці Святослав Смук повідомив, що загинув 44-річний пілот 144-ї ескадрильї Повітряних сил Національної гвардії (США, Каліфорнія) підполковник Сет «Джетро» Нерінг (Seth «Jethro» Nehring). Досвідчений льотчик з 20-річним стажем: 15 років літав на винищувачах F-16 Viper, останні п'ять - на F-15 Eagle, на якому і прибув на навчання "Чисте небо - 2018".
Народився та виріс у м. Фресно (Каліфорнія), мешкав у м. Ріно (Невада).

Відео дня

“Це сумний день для Сполучених Штатів та України. Наші найглибші співчуття родині, друзям та колегам-льотчикам як американського, так і українського льотчика, які загинули в результаті інциденту”, — заявив командувач каліфорнійської нацгвардії та керівник навчань “Чисте небо” генерал-майор Клей Гаррісон.

Також на сторінці "Повернись живим" пишуть, що американські військові називали Нерінга «веселим дядьком»...

На фото підполковник Нерінг позує на аеродромі у Старокостянтинові на тлі якраз тієї "сімдесятки", на якій і загине. Але він про це не знає...

Крім того, зазначається,що уряд Сполучених Штатів також проводить розслідування щодо встановлення причини аварії.

Нагадаємо, офіційних версій авіакатастрофи під селом Уланів ще немає. Про ймовірні причини чому впав винищувач Су-27УБ під час виконання маневру 20minut.ua розповіло джерело в Міноборони.

Читайте також:

Полковник Петренко відводив винищувач від будинків. Про падіння літака біля Уланова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • З.А.Глядач

    "Також на сторінці "Повернись живим" пишуть, що американські військові називали Нерінга «веселим дядьком»"

    А ну,знавці,як буде англійською "веселий дядько"?
  • Задунайский Торонтуй

  • З.А.Глядач

    "15 років літав на винищувачах F-16 Viper"

    А це нічого,що "F-16V - модифікація для F-16, яка була розроблена через затримку в розробці винищувача п'ятого покоління F-35. Перший політ прототипа відбувся 27 жовтня 2015 року"? Чи Бобруха вже зовсім з глузду з'їхала?
  • Andrukh Serhii

    Просто наші українці літають на рухляді! Співчуття рідним загиблих льотчиків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 18:58 смс для Анечки 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up