Біля села Уланів впав військовий літак. Інформація з місця: два пілоти розбилися

Біля села Уланів впав військовий літак. Інформація з місця: два пілоти розбилися
  • Люди чули гул, свист, а потім побачили кружляння літака і клуби диму в полі.
  • Про падіння винищувача повідомили редакцію мешканці села Уланів Хмільницького району.
  • В Повітряних силах офіційної інформації про загибель пілотів не дали, але авіатрощу підтвердили.

Інформація про падіння літака надійшла близько 17.15 сьогодні, 16 жовтня. Мешканка села Уланів Хмільницького району розказала, що їй було чутно гул і свист, а потім побачила дим за селом у полі.

— Туди наші пожежні поїхали одразу, — каже Марія. — Люди одразу почали говорити, що це впав літак-винищувач. Потім до місця, звідки було видно дим, поїхала ще одна машина рятувальників. Без сирени. За ними поліція…

Дівчина зробила знімки, на яких видно, як цивільні люди вирушили до місця падіння літака на машинах і велосипедах. Всі хотіли подивитися, що сталось. 

Відео дня

За кілька хвилин над селом і полем став кружляти інший літак. Пішли розмови про пошуки пілота, який нібито катапультувався.

— Літак крутився, коли падав, — розповіли також люди, що бачили момент падіння винищувача. — Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле.

— За кілька хвилин вертольот сів. З нього вийшли люди, бігають і щось шукають, — пише очевидиця події, а за хвилину надсилає нове повідомлення: — Територію огородили, всіх людей і машини виганяють звідти. Кажуть, що два пілота розбилося. Обоє українці.   

Пізніше надійшла інформація, що один із загиблих льотчиків нацгвардієць США.

 

Редакція отримала підтвердження падіння літака в Повітряних силах. Але більше ніякої інформації нам про це не дали. А на сайті Міноборони України поінформували про авіатрощу під час навчань ось таким повідомленням:

«Сьогодні, близько 17.00, в районі с. Уланів, між населеними пунктами Бердичів та Хмільник, під час виконання навчально-бойового польоту впав літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27УБ. Тривають пошуково-рятувальні заходи, детальна інформація уточнюється».

Фото і відео з місця Марії ЛЕХОВОЇ





За даними Українського мілітарного порталу, зазнав аварії винищувач Су-27УБ з бортовим номером 70. Серійний номер: 96310424040. Ось як такий літак виглядає: 



Читайте також:

У небі над Вінницею літатимуть американські літаки. Коли і чому?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (76)
  • Иванов Иван

    Разыскивается Украина. Возраст 26 лет. В феврале 2014 вышла в ЕС и не вернулась. Была одета в вышиванку, желто-голубые кружевные труселя, на голове - кастрюля. Страдает суицидальными наклонностями, галлюцинациями, манией величия, и отсутствием памяти, склонна к клептомании и попрошайничеству. Убедительная просьба! Кто найдет : шлите её нах@ @  подальше и никуда не звоните! Уставшие соседи.
  • Бульба

    «Сьогодні, близько 17.00, в районі с. Уланів, між населеними пунктами Бердичів та Хмільник, під час виконання навчально-бойового польоту впав літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27УБ.....
    Давайте спишимо на "можливу диверсію" , зараз це в тренді -  зручно все списати на диверсію.

    Вася reply Бульба

    Дыверсия - Парубий, Гройсман, Порошенко..

    Тупой? Думаешь, они за тебя переживают??

    Бульба reply Вася

    Мені по барабану думають вони чи ні !! Мене батько навчив ,за свою сімю я дбаю САМ!!!

    Вася reply Бульба

    А разве не диверсия - самолету тридцать лет. Был на консервации.. Его взяли, кое-что заменили..

    И - вперед, побратимы! Не переживайте - ваш пистолет поднимет от, кто идёт ....
  • Иванов Иван

    анука розкажать як можно литаком якый крутиться не пидаеться управлиню видвесты  в сторону

    Задунайский Торонтуй reply Иванов Иван

    Исстребитель выводится. Но только если есть опыт и высота.
  • Саа Чех

    Відео знімав якись хрюк, жиробас насилу дихає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up