Новий торговельно-офісний центр Prestige Mall пожвавить східну частину Вінниці (Новини компаній)

Новий торговельно-офісний центр Prestige Mall пожвавить східну частину Вінниці (Новини компаній)

Незабаром у Вінниці відкриється новий ТОЦ Prestige Mall  з продовольчим супермаркетом, бутіками, кафе, ігровими майданчиками та офісами.

Це буде перший такий комплекс у східній частині міста за адресою вул. М.Шимка, 52 (колишня вул. К.Маркса).

Серед трендів, які задають вектор розвитку ринку нерухомості в усьому світі є реновація колишніх промислових зон в житлові кластери.

Такі обєкти покликані розвивати місто, надаючи йому новий і сучасний вигляд, трансформуючи застарілі території в нові міські простори.

Брати участь в процесі важливо всім: забудовнику, місцевій владі, теперішнім і майбутнім мешканцям, тоді ефект спільних зусиль дасть позитивний результат.

Чимало вінничан помилково вважають, що слова «комфорт» та «дозвілля» доречні хіба що в контексті центру міста, Вишеньки, Поділля чи ближнього Замостя. Тому сьогодні і Тяжилів, і прилеглі до нього мікрорайони приваблюють шукаючих комфортної житлової та комерційної нерухомості за вигідною ціною.

Зараз ця частина міста динамічно забудовується і облаштовується сучасною інфраструктурою. Незабаром її родзинкою стане торговельно-офісний центр Prestige Mall, реконструкція якого вже розпочинається і який матиме привабливі перспективи для бізнесів і місцевих жителів.

Prestige Mall буде облаштований на базі вже існуючого комплексу приміщень, що гарантує максимально швидку реалізацію проекту. Цей торговельно-офісний центр стане першим у східній Вінниці хабом для бізнесів, покупок та розваг. Жителям цих мікрорайонів більше не доведеться постійно їздити через усе місто, щоб знайти якісні речі, смачно пообідати, розважити дітей або просто відпочити самим. Відтепер у них буде власний комплекс з магазинами та бутіками, кафе та ресторанами, відділеннями банків та медичними клініками, офісами та розважальними майданчиками і багато чим іншим. Ось декілька переваг нового вінницького «моллу»:

Сучасна концепція

Prestige Mall стане сучасним комплексом, який зможе забезпечити більшість потреб жителів прилеглих мікрорайонів, а для підприємців — місцем втілення найамбітніших ідей, які неможливо реалізувати в інших вінницьких торговельно-розважальних центрах. Наприклад, саме тут можна буде побудувати заклади з басейнами, облаштувати лаунж-зони, або ж відкрити центр сімейного відпочинку, якого давно потребують місцеві жителі.

Чимало уваги забудовники приділять території навколо комплексу. Тут облаштують газони, клумби з декоративними рослинами і фонтанчики, що стане місцем для приємної прогулянки з друзями та дітьми. Крім того, комплекс матиме паркінг на двісті місць і буде добре охоронятися.

Коли Prestige Mall запрацює на всю потужність, він зможе забезпечити понад тисячу вінничан робочими місцями.

Комфортне розташування

Вже зараз дістатися «моллу» на громадському транспорті можна з будь-якої частини міста, а в найближчому майбутньому лише в кількох десятках метрах від комплексу проходитиме 550-метровий міст, що з’єднає Замостя і Тяжилів. Детальний план будівництва вже затверджений виконкомом Вінницької міської ради.

Нова розв’язка стане  зручною для відвідувачів комплексу за рахунок скорочення відстані до центральних районів, а значне пожвавлення транспортного потоку підвищить кількість відвідувачів ТОЦ і відповідно ефективність вкладень тих, хто інвестуватиме в Prestige Mall вже зараз.

Крім того, через збільшення чисельності жителів Вінниці, новими житловими комплексами активно забудовуються віддалені райони міста та колишні промислові зони. Вже зараз з майбутнім ТОЦ сусідять ЖК «Андорра» і «Сімейний», триває будівництво інших.

Надійний забудовник

Досвід у реалізації амбітних проектів та індивідуальна, матеріально-технічна база – основа бездоганної репутації забудовника.

Керівник компанії-забудовника Володимир Марківський починав свою діяльність як  виконроб механічних процесів будівельно-монтажного управління №8 (БМУ-8). За декілька років вінничанин став заступником, а потім і начальником управління.  За його керівництва БМУ-8 стало лідером своєї галузі в  Радянському Союзі.

Після розпаду СРСР підприємство було реорганізоване і перейменоване на «Концерн Сімекс», яке Володимир Марківський продовжив очолювати. Одним з найскладніших проектів компанії є прокладання міжнародної волоконно-оптичної магістралі довжиною понад 24 тисячі кілометрів. Після успішного виконання всіх робіт вінничанин отримав почесне звання Заслуженого будівельника України.

В 2000 році Володимир Марківський створив агрофірму «Сімекс-Агро», яка здобула міжнародне визнання і отримала звання «Краще підприємство Європи», а її власника нагороджено Орденом королеви Вікторії.

Наразі компанія вінничанина має успішний досвід у реалізації чималої кількості амбітних проектів. На його рахунку житлові комплекси у Вінниці, Одесі, Львові, Києві, Карлових Варах, Москві та узбережжі Азовського моря.

Вигідна ціна

Prestige Mall — це 14 тисяч квадратних метрів, де вже готові приміщення під офіси і передбачені місця для магазинів, ресторанів та інших комерційних закладів. Наразі продаж нерухомості в комплексі ще не відкрили, але ви вже маєте можливість забронювати її за супервигідною ціною — лише 18900грн (700уе) за квадратний метр. У порівнянні з аналогічними комплексами у Вінниці, це в два-три рази дешевше. Такими ціни, звісно, будуть не завжди. Після введення ТОЦ в експлуатацію і побудови нової транспортної розв’язки, вартість купівлі-продажу зросте.

Тим підприємцям, які дбають про свою фінансову безпеку, ми пропонуємо антикризові ціни і можливість вигідно інвестувати. Вкладаючи кошти у такий нестабільний час в потужний об’єкт з надійним забудовником, ви вийдете з кризового періоду у виграшному для себе положенні. Ось головне з того, що ми пропонуємо людям, які планують розвивати свій бізнес:

  • Торговельні площі та приміщення від 36 квадратних метрів;
  • Конкурентну ціну та індивідуальні умови придбання;
  • Урахування ваших побажань у проекті реконструкції.

Більше про продаж та оренду комерційних приміщень за найвигіднішою ціною можна дізнатися:
за телефоном: (093)111-0-111;
за адресою: вулиця Максима Шимка, 52;
написавши на поштову скриньку: [email protected];
або відвідавши сайт Prestige Mall   
Facebook @prestigemall.vn
Instagram @prestigemall.vn

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up