«Сніданок 1+1» завершує мандрівку Вінниччиною. Журналісти вже розказали про шашлик в тісті, сир від Мауріцціо, вінницьке сало та хрін.
На каналі «1+1» у рубриці «Мій путівник» вийшов черговий сюжет про Вінниччину. Цього разу вирушили в бік села Заболотне, яке знаходиться майже на кордоні з Молдовою. Там відвідали коледж, де студенти вивчають французьку та проходять стажування у Франції.
А також розказали про ферму, де розводять віслюків.
Фермa – нaвчaльний центр для студентів. Її побудувaли в 1990. Тут живуть aльпійські кози, вівці, aле нaйбільшa гордість – віслюки. Їх привезли з Туреччини, Болгaрії тa Ірaну. Вaсиль Никифорович не лише знaє кожну твaрину по імені, він зaвжди приносить їм смaколики – бублики тa цукор. Для твaрин це спрaвжній делікaтес, тому вони чекaють свого господaря.
Нагадаємо, що на каналі «1+1» у рубриці «Мій путівник» вийшов черговий сюжет про гастрономічну Вінницю. Цього разу розповіли про вінницький хрін та сало.
Раніше журналісти розповіли про справжню моцареллу від італійця Мауріцціо та шашлик в тісті по-грузинськи.
Читайте також:
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю – місто затишних вулиць та парків
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю — місто ретроавтівок та сучасних трамваїв
В «Сніданку з 1+1» показали Вінницю – місто польотів та стрибків з парашутом
За що Вінницю люблять туристи?(опитування)
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 11 від 12 березня 2025
Читати номер