В програмі «Сніданок з 1+1» відзняли черговий сюжет про Вінницю. На цей раз журналісти розповіли про справжню моцареллу від італійця Мауріцціо та шашлик в тісті по-грузинськи.
Італієць Мауріцціо, який приїхав до Вінниці більше 20 років тому, створив власне виробництво справжнього сиру.
Чоловік з династії сироварів, в Італії мав власний цех, який отримав у спадок від батьків.
- Тут все робиться руками, ніяких машин, і в маленькій кількості, адже тільки так можна контролювати якість продукту, - розповідає Мауріцціо журналістці.
Ніно переїхала у Вінницю з Тбілісі чотири роки тому. Вона готує справжній грузинський шашлик у тісті.
Детальніше у сюжеті:
Читайте також:
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 12 від 19 березня 2025
Читати номер
З.А.Глядач