Італієць покинув сонячну батьківщину заради української Вінниці. Нова земля зустріла його суворо. Через що довелось пройти Мауріціо, щоб варити Моцарелу в нашому місті.
На телеканалі «СТБ» у програмі «Вікна» вийшов сюжет про італійця Мауріціо Перкуоко, якого знають багато вінничан. Журналіст зайшов на вінницький ринок, де продають молочні продукти та запитав у продавців про Мауріціо. Вінницькі молочники відзивають про італійця добре. Вони поважають його за те, що він сам вимішує сир під час варіння.
Пропонуємо вам подивись відео, в якому розповідають, про вади, які заважають українцям бути успішними, про терпіння та відповідальність, якої нам так часто бракує.
Про Мауріціо журналісти 20minut.ua писали теж неодноразово:
Маурицио Перкуоко эксклюзивно для «RIA» о его непростой жизни в Виннице и его «мафии»
Мацарелу з молока чорних буйволиць
Бизнес Винницы. Как можно делать итальянские сыры в Виннице
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 16 квітня 2025
Читати номер