Головний міліціонер області Олег Школьний відповів в он-лайн чаті на питання читачів 20minut.ua

Головний міліціонер області Олег Школьний відповів в он-лайн чаті на питання читачів 20minut.ua
У п'ятницю, 8 серпня, о 18.00 начальник обласного управління міліції Олег Школьний почав відповідати на запитання читачів 20minut.ua.

Питання читачі ставили під цією статтею. Олег Школьний у редакції особисто давав відповіді на них. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (79)
  • bob

    "Головний міліціонер області Олег Школьний відповів в он-лайн чаті на питання читачів 20minut.ua"- якась дуже дивна назва від автора.

    Відповідді в Олега були, алеце були відповідді не на запитання читачів, а просто так людина з допомогою автора донесла читачам свої погляди на деякі питання.  Особисто я, вдячний Олегу  за намагання поспілкуватись і створити ілюзію для висловлювання  "міліція з народом". В мене склалось враження, що або Олег не розуміє що таке відповідь на запитання, або автор вирішив попіаритись розмові головного міліціонера. Ваші відполвідді дуже схожі на "гуманітарну допомогу" від пані Путіна. україна просить перестати підтримувати терористів, а пан ПУТІН, ми вислали вам ГУМАНІТАРКУ і вигляді БУКІВ.
  • .

    20 минут, поставьте на сайте нормальный движок. Упорядочьте комментарии сверху вниз по мере нарастания (старые сверху). Ну невозможно читать. Покажите абсолютное количество проголосовавших за и против, а не разницу (ну согласитесь, что 300 против 299, - это не 2 против одного).
  • Справедливий

    Скажіть будь ласка, до яких пір Тростянецькі працівники РВУМВС, будуть кришувати незаконну вирізку та вивіз Ободівського лісу? І підкажіть до якої структури можна звернутися з даним питанням?
  • Майдаун

    Что делать в таком случае? Приезжаешь в районный центр Винницк.обл. и подходит сотрудник РОВД и нагло угрожает -говорит -"Я тебя посажу на 15 суток". И ведет себя нагло по беспределу,звонить в местное РОВД нет смысла,там все друзья и своих сотрудников защищают. Куда обращаться в таком случае?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up