Е-квиток почали оформлювати онлайн. Вже є 675 заявок!

Е-квиток почали оформлювати онлайн. Вже є 675 заявок!
  • З 22 травня на сайті «Вінницякартсервіс» запустили онлайн-оформлення електронного квитка.
  • У компанії зазначили, що вже є перші 675 заявок, але тільки 227 з них — мають коректні дані.
  • Коли видаватимуть картки та коли запрацює електронний квиток у транспорті?

На сайті «Вінницякартсервіс», що опікується впровадженням електронного квитка у громадському транспорті, запустили можливість оформити картку онлайн. Як повідомили у фейсбуку компанії, відтепер через мережу можна подати заявку на Учнівську, Студентську та Загальну муніципальну картку вінничанина.

«Наразі система працює в тестовому режимі, тому повідомлення з лінками на оплату, громадянам, які подадуть заявку впродовж цього періоду, будуть розіслані на електронну пошту з 28 числа.

Зазначимо, що за кілька днів онлайн-сервісом скористалося 675 осіб з яких лише 277 внесли коректні дані. Особи, які ввели дані некоректно будуть проінформовані через електронну адресу», — повідомили на фейсбуку компанії «Вінницякартсервіс».

Відео дня

Людям, які хочуть отримати картку, треба заповнити онлайн-форму: вказати своє ім’я, прізвище, по батькові; паспортні дані, адресу, дату народження та інші персональні дані.
На Студентську картку треба дописати ще й номер та строк дії студентського квитка. На учнівську — номер учнівського квитка. Якщо його немає, то оформлення картки буде через центральний офіс «Вінницякартсервіс» трохи згодом.

Також, оскільки школярі мають часткову дієздатність (до досягнення 18 років), то для оформлення Учнівського е-квитка треба дописати персональні дані одного з батьків/опікунів.

Оформити картку онлайн можна за цим посиланням: et.vn.ua/order-card

Нагадаємо, люди, які оформляють муніципальну картку онлайн, мають заплатити за пластик одразу — 60 гривень. Картки почнуть роздавати на руки в кінці червня. Бо з 18 по 21 червня фахівці будуть тестувати всю систему і перші валідатори у транспорті.

Більше роз’яснень як оформити електронний квиток онлайн можна знайти в цьому матеріалі: Заявки на е-квиток прийматимуть через Інтернет

Читайте також:

Чим вас здивує новий вінницький тролейбус? Тест-драйв «рогатого»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Адам Банан

    Тотальне марнотратство плюс перспектива відслідковувати людей хто куди їздить о котрій де буває і т. д.

    Поpошок reply Адам Банан

    Кому ти треба, щоб тебе відслідковувати?
  • анонім

    Шановна Ксенія, не потрібно шукати "смысл" у діях нашої влади.Єдиний "смысл" це освоювання грошей своіми людьми. 9 млн євро або 267 млн грн. це вартість проекту. 5 млн грн. вартість одного тролейбусу МАЗ. 53 одиниці нового транспорту. Згадайте " промову пана Луценко про зношенність транспорту, осягніть думкою що місто могло б отримати повністтю оновлений транспорт і я думаю що 90% вінничан продовжували б "мучатись" і платити через карту та смс. Але що ми маємо на те? ЗМІ надавали економічне обгрунтування до цього проекту? Ні. Гроші місто отримає у подарунок? Знову ні. Нам нададуть економічне обгрунтування транспортної реформи 2014 року? Знову ні. "Смысл" це не для ношого міста. Ми ще довго будемо наповнювати бюджет за рахунок податків що б платити по кредити, а у цей час влада та Вінницякартсервіс буде отримувати чергові премії та куляти собі чергове авто за наші кошти. Люди власноруч підтримують "дім матері" а це копійки у порівнянні з Е - квитком, пан Рева називає мразями українців Сходу які претендують на 3700 грн допомоги від держави, а ми плескаємо у долоні коли "прос...но" 265 млн. грн. Шановний Валерій, запитайте у пана Луценка, та влади міста що там з монетизацією пільг, чи хватиє на це коштів, хто буде нести відповідальність якщо 265 млн не дадут зиску для міста. Чи могла пані Бабіна не купувати автомобіль за кошти міста, можливо варіант аренди для такого чудового підприємства був би доцільний? Який зиск місто отримало від катера, та лафета для муніціпалів, у якому стані їх велосипеди? Чи було доцільно викидати на них близько 100т грн? Ці питання цікаві читачу, це була б непогана журналістика....

    Ксения Окунева reply анонім

    Сумна правда.
  • Ксения Окунева

    Вот какой смысл в Е-билете? Если бы по электронному было на процентов 20 дешевле стоимость, чем наличными, тогда было бы интересно. А так - ещё и за пластик переплачивать?

    Винничанин коренной reply Ксения Окунева

    е-билет вводится для того, что бы полностью отказаться от наличных расчетов. для льготников это единственный вариант для безоплатного проезда после внедрения новой системы оплаты транспорта.
  • Vercetti15

    не плачу и не буду

    Александр reply Vercetti15

    Бо ти ...он, от ти і не платив і не платиш

    Винничанин коренной reply Vercetti15

    правильно. всегда смейся. пусть все правильно о тебе думают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up