День захисту дітей. Що цікавого та корисного підготували для маленьких вінничан

День захисту дітей. Що цікавого та корисного підготували для маленьких вінничан
  • У вівторок, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей.
  • У Вінниці проведуть заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставина.
  • Заходи проходитимуть з урахуванням протиепідемічних мір.

На обліку у службі у справах дітей Вінницької міської ради перебуває 244 дитини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Також – 248 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 68 дітей-сиріт та 180 дітей, позбавлених батьківського піклування. 229 дітей передано до сімейних форм виховання. Про це розповідають у прес-службі «Вінницька міська рада».

У понеділок, 31 травня, до Міжнародного дня захисту дітей, хлопчикам та дівчаткам, які опинилися у складних життєвих обставинах, вручать подарунки. Також для них організують у Центральному парку танцювальний майстер-клас, виступ дитячого танцювального ансамблю.

У вівторок, 1 червня, 225 вінницьких дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування отримають матеріальну грошову допомогу та цукерки. Також цього дня 71 дитина, яка опинилася у складних життєвих обставинах, отримає подарунки (іграшки). Хлопчикам та дівчаткам проведуть екскурсію по локації «Міні Вінниця» та до Вінницького планетарію.

Відео дня

До Дня захисту дітей службою у справах дітей Вінницької міської ради вже проведено міський творчий конкурс «Я – найкрутіший» за участю дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування триває акція «На зустріч мрії». Ще відбудеться екскурсія до Парку динозаврів для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

А 1-4 червня для таких дітей даної категорії проходитиме проєкт «Подаруй дитині зачіску» від ДПТНЗ «Вище професійне училище сфери послуг».

Довідка

  • Протягом 2021 року усиновили три дитини;  передали під опіку/піклування 8 дітей, влаштували до дитячого будинку сімейного типу одну дитину, до прийомної сім'ї дві дитини, тимчасово влаштовані в сім'ї мешканців Вінницької міської територіальної громади дві дитини.
  • На даний час на території ВМТГ функціонує 17 прийомних сімей та один дитячий будинок сімейного типу, у яких виховується 29 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та четверо з їх числа. 

 

Читайте також:

Укрзалізниця вирішила відновити ранкову електричку «Жмеринка - Київ»

На Вишеньці бандити з «Лексуcу» били ногами вінничан, які лежали на землі (ВІДЕО)

Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up