Запальна вісімка: топ вінницьких ведучих, які врятують ваше свято

  • 4707

Сьогодні жодна урочистість не проходить без людини, яка здатна зосередити увагу та зацікавити гостей. І неважливо про яку кількість запрошених йдеться, адже справжній професіонал знайде спільну мову як з десятьма різними гостями, так із сотнею.

У нашому переліку немає жодної тамади. А це важливо, тому що люди, яким можна довірити свято – це професійні ведучі, в арсеналі яких сучасний підхід та ненав’язлива подача. Важливо! Жодних безглуздих конкурсів та переодягань, тільки стиль.

...

Оксана Варвянська

 

facebook.com

Це саме та ведуча, яка допоможе відчути смак свята. Чуттєве та вишукане весілля, веселий ювілей, душевні хрестини, драйвовий випускний чи корпоратив. 

Вона впевнена, що настрій та атмосфера на святі залежать від професійності та майстерності ведучого.

Оксана має величезний досвід проведення різноманітних заходів, знає як утримати увагу людей і не втратити настрій компанії до кінця вечора. Що дуже важливо. Інтелектуальний гумор, вміння ідивідуально підійти до кожного свята,  влашутвати неповторну атмосферу та веселі конкурси здатні створити незабутні спогади про ваше свято. 

Ведуча постійно розвивається, відвідує майстер-класи та завжди «тримає руку на пульсі», щоб не пропустити найсучасніші тренди івент-сфери та запропонувати клієнтам свої послуги на найвищому рівні. 

Контакти: 067 790 52 35


Андрій Яценко

 

facebook.com/penuar

Ведучий Андрій Яценко багато знає про важливі життєві події. Весілля та ювілеї – це його стихія. А ще чоловік стильно та цікаво проведе вечір гарного настрою.

Власне, будь-який захід ведучому під силу. І кожна нова вечірка, яку проводить Андрій стає особливою та не схожою ні на яку іншу. Андрій самостійно складає програму та сценарій свята, які замовнику слід просто затвердити. Ведучий має у своєму арсеналі все, що потрібно для вдалого заходу: індивідуальний сценарій і тонкий гумор.

Ведучий точно знає як делікатно надати увагу до кожного гостя, адже це запорука здоров'я замовників, довголіття та відмінного свята. Ще одна важлива перевага –знання іноземних мов. Андрій Яценко проводить заходи українською, російською, польською та англійською мовами

Контакти: 063 575 19 87, 097 545 79 35


Юлія Бесарабова

 

Ведуча та церемоніймейстер Юлія Бесарабова організує свято та влаштує казкову, душевну весільну церемонію.
Юлія увійшла в ТОП-100 церемоніймейстерів України. Вважає, що церемонія – це сердце весілля і магія, яка залишиться у пам'яті назавжди. Учасниця Grand Wedding Conference. Навчалась у кращих ведучих України та закордону.

Головним у роботі Юлії – талант відчувати кожного гостя і підлаштовуватись під його стан. Її свята душевні, чуттєві, веселі, невимушені з повагою та любов'ю до кожного госття.
Вона вірить у те, що люди притягують собі подібних, тому її замовники добрі, щирі, відкриті і найкращі люди. Любов та довіра людей її натхнення. Вона мріяла, з дитинства приносити людям радість та добро і зараз, однозначно знаходиться на своєму місці.

Усі організаційні та технічні умови ви зможете вирішити з нею при зустрічі. Має усю необхідну аппаратуру та звукооператора. Программа та сценарій ведучої розробляється індивідуально.

Контакти: 097 897 51 29, 093 852 94 98
Instagram @yuliya_besarabova


Ірина Добровольска

 

facebook.com

Ведуча Ірина Добровольська має свій індивідуальний підхід до вишуканих свят.

Тому весілля, ювілеї, дні народження, хрестини, корпоративи та випускні веде з особливим почуттям. Адже жінка точно знає як прикрасити свято молодят чи іменинника, щоб  і гості, і замовники залишилися задоволеними.

Ірина дарує емоції не лише завдяки своєму ораторському таланту та вмінню тримати увагу публіки, але й за допомогою додаткових видовищ. Так, усі, хто звертається за допомогою до Ірини мають змогу замовити паперове паті, шоу мильних бульбашок, а також пісочну анімацію

Контакти: 063 394 08 89, 068 967 36 28


Євгеній Сухов

 

facebook

Може здатися, що робота ведучого – дрібниця. Але це не так. Євгеній один із тих ведучих, хто знайомиться зі своїми замовниками, випитує дрібниці свята, побажання та завжди уточнює нюанси, які можуть виникнути при підготовці.

Ведучий завжди відповідає за все, що відбувається на святі, тому перевірити чи все на своїх місцях, чи готові свічки, чи всі знають коли вимикати світло, чи готові музиканти і як працює звукорежисер. Євгеній впевнений, що якщо ведучий відчуває втому після свята, то воно однозначно вдалося. 

Ведучий вважає своїм обов'язком влаштувати видовищне свято, аби його запам'ятали усі і ще довго переповідали знайомим і друзям. 

Контакти: 093 064 96 67
Instagram @cyxoffmc


Олена Нікітчук

 

facebook.com/elena.nikitchuk.vinnitza

Ведуча, яка точно знає що таке любов, якісний гумор та магія музики. Олена проводить святкові події та колекціонує сімейні історії. Ведуча асоціює кожне свято, як щось особливе. Якщо говорити про весілля, то це особливе свято – воно родинне і разом із тим дуже інтимне. Весілля обов'язково має бути веселим. Сучасні інтерактиви в атмосфері позитиву та веселощів – гарантовані. А ще не забуває Олена і про ліричні миті красивих почуттів.

Крім того, Олена проводить і весільні церемонії. Чуттєві та красиві. Ведуча гарантує що навіть найзвичайнішу історію кохання можна розповісти особливо і оригінально. 

В арсеналі ведучої також сімейні свята: перша річниця новоствореної родини, народження первістка та дні народження. 

Грамотна мова, чітка дикція і вільне володіння українською та російською мовами. Також Олена може організувати музичний супровід у власному виконанні. У минулому дівчина була солісткою та бек-вокалісткою гурту «ТіК». А ще, якщо ви хочете, щоб ваше свято провела двічі Міс КВН м.Вінниці, міс КВН Асоціації КВН України і мІс Тяжилів 2005, тоді точно записуйте номер.

Контакти: 097 315 05 85, 063 315 05 85


Вікторія Бірченко

 

veduchaVika

#ВашаВедучаВікторія – за цим хештегом можна знайти багато інформації, яка знадобиться тим, хто збирається звернутися до ведучої.

Основна стихія Вікторії – це весілля, дні народження, хрестини, корпоративи, урочистості у Торгівельних Центрах та багато інших цікавих подій, які може супроводжувати ведуча.

У «пакет послуг», що може запропонувати Вікторія, входить сама робота ведучої, робота звукорежисера (озвучення ведучої), виїзна церемонія, дискотека.

Основний девіз ведучої: «Телефонна розмова, відеоролики та фото – це добре, але перш за все має бути обов’язкова зустріч з ведучою!» Саме на зустрічі, перше враження про людину, манера спілкування, характер поведінки та просто особисті якості, допоможуть вам обрати людину, яка створить ваш незабутній вечір, і це живе спілкування буде в сотні разів кращим, ніж будь-який змонтований відеоролик. Ну і звичайно ж відгуки знайомих.

Ведуча Вікторія Бірченко працює лише на якісній новій апаратурі німецького та англійського виробників. Радіомікрофон, мікшерний пульт, та 2 активні акустичні системи, потужність в 2000 Вт кожна, з легкість озвучать якісним звучанням площу будь-якого розміру. А мелодійний голос ведучої стане чудовою прикрасою свята.

Контакти: 093 255 42 71
Instagram: viktoriia.birchenko


Ольга Сольвар

 

Сайт: olgasolvar.tilda.ws/5

За фахом ведуча – журналіст, 16 років пропрацювала на телебаченні в якості ведучої новин та репортера. Останні 8 років проводить різноманітні заходи: весілля, корпоративи, дні народження, тощо. П'ятий рік бере участь у проекті "МегаОля в Мегамолі". Таким чином стала обличчям кращого торгівельно-розважального центру міста. Ольга увійшла в ТОП-3 ведучих міста за версією «Народний бренд 2018». 

Кожне весілля для ведучої є абсолютно ексклюзивним і неповторним заходом, тому вона точно знає, що має складатися виключно з деталей, які стосуються безпосередньо замовника. Кожне слово сказане під час весільної церемонії –  це унікальний меседж, що спрямований до закоханих. Кожен конкурс під час вашого свята – це історія, що має логічний ланцюжок розвитку в контексті цілісної історії пари.  

Одна із властивостей ведучого – це бути гнучким у стилістиці своєї подачі, роботі із гостями свята і, звичайно, вміння швидко та якісно реагувати на загальну атмосферу заходу. 

Під час корпоративної вечірки головне – це єдність колективу, гумор та місце для експромту і вільного течіння свята. 

Доречність тексту, дотепність жартів та креативність і своєчасність ведучого – головні правила ведення корпоративу для Ольги.

Дівчину часто запрошують стати ведучою концертів, фестивалів, модних показів, промоакцій... Особливість такого роду заходів – це те, що кожної хвилини публіка змінюється, а відповідно ніколи не знаєш напевне, хто твій глядач цієї миті. Тому тут в нагоді стає вміння імпровізувати та вести живий діалог з людьми. 

Контакти: 093 060 04 79, [email protected]


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up