Вінниччина вибрала найкращу молодь року

Вінниччина вибрала найкращу молодь року
У Вінниці назвали найкращих представників молоді та вручили титул «Молода людина року».

Сьогодні, 26 червня, в ТРК «Мегамолл» відбулось вручення нагороди  «Найкраща молода людина року». Це звання присвоюється молодим людям, особливі досягнення яких сприяють розвитку суспільно-економічного життя області та розбудови України. 
Їхні внески у життя Вінниччини стали суттєвими у розвитку області в попередньому році, за що молоді люди отримали нагороди. 

Previous Next

- Я хочу зазначити, що вже сьомий рік поспіль до Дня молоді ми проводимо цей важливий захід області «Молода людина року». Мені згадалися слова Максима Горького про те, що молодість прекрасна тим, що у неї є майбутнє. Це є можливість і дійсність для кожного, - говорив Сергій Свитко. – Серед нас є молодь, яка вибрала свій шлях в житті і цей шлях буде успішним. Ви на цьому першому етапі свого життя вже довели свою успішність. Молодь – це прогрес в державі, без якого не відбувається ніяких змін. 

Відео дня

Previous Next

«Волонтер року» – Вероніка Авдєєва
«Лідер студентського самоврядування року» – Дмитро Мира
«Молодий працівник соціальної сфери» – Вікторія Швець
«Молодий підприємець року» – Олена Носулько
«Молодий працівник року агропромислової галузі» – Іван Погрібний
«Молодий працівник сфери торгівлі, послуг та обслуговування року» – Наталія Слатвінська
«Молодий представник робітничих професій року» –  В’ячеслав Файдун
«Молодий юрист року» – Юлія Горенюк
«Молодий працівник року правоохоронних органів» – Вадим Нароган
«Молодий рятувальник року» – Петро Бондаренко
«Молодий представник року в галузі культури» – Наталя Стафійчук
«Відкриття року в області культури і мистецтва» – Ігнатій Пояркін
«Молодий науковець року» – Леонід Куперштейн

Previous Next

«Відкриття року в області спорту» – Коба Джойс
«Молодий вчитель року» – Оксана Ситар
«Молодий журналіст року» – Яна Сладковська
«Молодий медичний працівник року» – Євген Гріжимальський
«Лідер шкільного самоврядування року» – Анна Марущан
«Молодий державний службовець року» – Віталій Швець
«Краща молодіжна ініціатива року» – Андрій Рибачок

Серед найбільш популярних мас-медіа Вінниці були названі газета RIA, сайт «20 хвилин» та Інтернет-портал Myvin.

Також організатори проводили Інтернет-голосування серед молодих вінничан. За результатами були обрані найкращі: модельєр Світлана Теренчук, ведучий Олександр Теренчук, вокаліст Олександр Онофрійчук, гурт «НеБо», танцювальний колектив 3Z, хореограф Павло Мацюк, фотограф Валентин Порохняк.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up