Вікторія Рихлюк з Вінниці програла шоу "Голос країни"

Вікторія Рихлюк з Вінниці програла шоу "Голос країни"
Вінничанка Вікторія Рихлюк вибула з участі в пісенному шоу "Голос Країни". У дуеті з Євгенією Червоножко вона виконувала пісню Katy Perry.

- Пісня мені подобається. Це одна з моїх улюблених виконавиць. - оцінила Вікторія вибір свого тренера - Руслани. 
Цікаво, що сама Руслана перед виступом очікувала більшого саме від вінничанки. 
- З першого погляду мені здавалося, що Віка сильніша за Женю. - говорила Руслана на камеру.
Втім після виступу обох співачок перемогу вона віддала Євгенії Червоножко, а не нашій землячці. Хоча виступ Вікторії Рихлюк підтримали такі судді як Діана Арбеніна та Олександр Пономарьов. 
- Я тут для того, щоб довести рідним і друзям, що професія вокаліста теж витребувана і вона може приносити гроші. - почули глядачі від Вікторії перед її виступом у шоу "Голос країни". 
Сподіватимемось, що це все ж таки не остання її пісня на великій сцені і мрія дівчини стати відомою виконавицею ще здійсниться. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Віка чудова дівчина, як зовні, так і внутрішньо))Дже вихована, ніжна, красива.. Батьки в неї звичайні люди. Я повністю підтримую її в тому, що вона самотужки всього досягає.. Кому що..комусь на базарі стояти, а комусь(в кого все з мізками впорядку)-підніматись на рівень вище
  • Anonymous

    мені дуже сподабалась Віка мені було дуже образливо коли вона вилитіла)
  • Anonymous

    Виктория молодец. НУ не повезло, проиграла дуэль. Не надо сильно расстраиваться, организаторы шоу поставили на ее соперницу у которой на шоу парень. Виктория выступила достойно и вела себя уходя тоже достойно. Жалко что с шоу ушла красивая участница. Но мне кажется что Меладзе не знает что он реально хочет получить на выходе шоу. Бюджет ограниченный, условий шоу наверное не знают наверное и конкурсанты. ДЛЯ Виктории можно было забадяжить обалденный клип, в котором она выглядела ярко. А так ринг с отбитым ДОМАНСКИМ, свои костюмы, наверное 2-3 занятия с преподавателями. И лохотрон от РУСЛАНЫ, которая наверное в шоке от того что она уже выбрала, и наверное еще не осознала что должна получить на выходе ШОУ. Я думаю при зрительском голосовании ты могла бы победить. Виктория, ты смотрелась хорошо мне было приятно что ты с Винницы. Спасибо за выступление.

    Anonymous reply Anonymous

    Кто эо у нее родители раз она в мисс подолье победила. Откровенно говоря по улице ходят девушки на порядок красивее

    Anonymous reply Anonymous

    Ей помог стать мисской один авторитетный человек в Виннице.

    Anonymous reply Anonymous

    Вроде родители не крутики. Кажется, даже семья многодетная... Слышала, что Виктория чуть ли не со школы пыталась зарабатывать выступая в ресторанах. Похоже, с денегами в семье напряжно - это и объясняет её интервью перед выступлением :( Была бы избалованна - втирала бы нам о вечном, прекрасном, бла-бла-бла...А так сразу сказала, деньги ЗАРАБАТЫВАТЬ ВОКАЛОМ хочу! Что плохого? Слава Богу что вокалом, а не оралом с аналом - имея такие данные, уже давно могла выйти замуж за какого-нибудь олигарха типа Порошенко, как это делали большинство наших "мисек" изабыть о работе вообще. А так умничка. Толк с нее будет.

    Anonymous reply Anonymous

    Обычные у нее родители. Она вроде как младшая их трех сестер - старшие учились в политехе и, тоже, кстати, поющие. Видимо, родители хотели, чтобы она тоже получала какое-то "практичное" образование для жизни ,а она против. Выступила Вика очень даже хорошо. Видимо, для "шоу" решили оставить Женю из пары, наверное больше соплей - больше интереса у зрителей.

    Anonymous reply Anonymous

    Родители у неё обычные, а вот девочки-сестрички все три "звезды". Запарили они уже Винницу собой, без мыла куда хошь лезут, хорошо, что уже в Киев свалили. А не пошла она в политех, потому что из трех самая тупая. Надо ж было выдать - бабла хочу, "я красивая и пою хорошо, значит должна выиграть". Выглядел этот дует как кучка пустышек, так что и пофиг какая из них выбыла - две абсолютно несамобытные участницы.

    Anonymous reply Anonymous

    Еще смешно читать "Арбенина" поддержала её. если бы она понравилась Арбениной - она бы её выбрала вначале. Просто Диана отличает очередную "блестящую", "стрелку"... которых как говна на нашей сцене, от исполнителя. Вика, бери пример с Кэти Мелуа, еще с кого-то действительно исполнителя. Данные то есть, то нафиг же уподобляться местной унылости.

    Anonymous reply Anonymous

    Внешна обычная девченка. П.с. было бы напряжно с деньгами то не фигней занималась а на базаре стояла.

    Anonymous reply Anonymous

    Мне тебя жаль...

    Anonymous reply Anonymous

    Нечего меня жалеть... Посмотрите на эстраду современности ... На раскрутку деньги дают или ПАПЫ или ДЯДИ. Папе достаточно поцелуя в щучку и слов что ты лучший, а дяде надо долг отдавать.

    Anonymous reply Anonymous

    Виктория реально красивая и поёт хорошо но её соперница была лутше однозначно, Виктории ещё поучится а потом всё получется . НЕ ПЕРЕЖИВАЙ, ДЕРЗАЙ....
  • Anonymous

    ДЕНЬГИ ДЕНЬГИ ДЕНЬГИ !!! всё что интересует её и большинство девушек........ вот такая у нас вторая половина !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі долларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up