Конкурс Міss RIA завершився. Хто переміг?

Конкурс Міss RIA завершився. Хто переміг?
  • Цьогоріч у конкурсі взяли участь 47 дівчат. Переможниць визначали за результатами онлайн-голосуванням, що проходило на сайті moemisto.ua.
  • Найбільше голосів віддали за 19-річну Діану Самарську. Дівчину підтримало понад триста вінничан.

Нагадаємо, конкурс тривав протягом року. Вінничанки надсилали свої світлини і щосереди на останній сторінці тижневика RIA можна було бачити фотографії учасниць у конкурсі еротичного фото Міss RIA-2019.

Разом із тим на сайті miss.moemisto, в розділі Miss RIA, усі бажаючі могли підтримати конкурсанток своїм голосом. За підсумками цих голосів і визначилися фіналістки конкурсу Miss RIA.

ІІI місце

Діана Чистяк (19 років)

— Вже не пригадаю, чому вирішила взяти участь в конкурсі Miss RIA. Але пам’ятаю, як про нього дізналася, — мені сказала одногрупниця. У той же день я пішла на фотосесію. 

Майже одразу наше портфоліо опублікували на сайті. Тоді я дізналася, що принцип тут такий, що хто з учасниць набирає більшу кількість голосів, той і переможе. Просила рідних голосувати. Викладала дописи у соцмережах з проханням проголосувати. Так і зайняла третє місце. Результатом задоволена.

ІІ місце

Вікторія Брумар (21 рік)

— Я неодноразово приймала участь у різних конкурсах: Міс Школа, Міс Університет, Міс Вінниця. Перемогу здобула лише у школі. У всіх інших конкурсах посіла титульні місця.  

Побачила, що вінницькі дівчата подаються на Miss RIA і також вирішила це зробити. Для мене була важлива не перемога, а сам процес. Задоволення я отримую саме від цього. 

І місце

Діана Самарська (19 років)

— Все почалося з того, що я стала Віце-Міс у коледжі. Мені це сподобалося і я вирішила продовжити цим займатися. 

Про конкурс дізналася в інтернеті. Спочатку подумала, що він вже не діє, але відправила фото. Виявилося, що тоді тільки почався відбір учасниць і я стала першою.

Голосувати за мене просила, мабуть, всіх: знайомих, друзів, одногрупників, колег. Мені дуже хотілося перемогти. Це певна мета в житті. А я люблю досягати поставлених цілей. 

Дівчата отримали подарункові сертифікати від готельного комплексу «Гостевія» і кальян-бару «Фараон», а також подарунки від RIA. 

Конкурс продовжується і триває голосування вже за учасниць 2020 року. Запрошуємо дівчат віком від 16 років до участі в конкурсі. 

Стати учасницею можна заповнивши анкету на сайті miss.moemisto.ua або написавши в приватні повідомлення на офіційну сторінку конкурсу в соцмережах.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up