Хто став новою ведучою «Орла і Решки» замість Лесі Никитюк (прес-служба «Інтер»)

Хто став новою ведучою  «Орла і Решки» замість Лесі Никитюк (прес-служба «Інтер»)
  • У новому, 15-му сезоні шоу «Орел і решка», прем'єра якого відбудеться 27 серпня о 10:00 на «Інтері», шукати «Рай і пекло» знову будуть дві дівчини.
  • Знайомтеся з новою ведучою! Замість Лесі Никитюк подорожувати світом разом з Регіною Тодоренко буде телеведуча, продюсер і діджей Наталі Неведрова.

Нова ведуча «Орла і решки» — не новачок на телебаченні. У неї журналістська освіта, і вона вже 9 років працює на ТБ: починала свій професійний шлях як асистент продюсера, потім працювала редактором, шеф-редактором, продюсером і в результаті стала телеведучою.

Наталі Неведрова взагалі дуже творча і різнобічна людина: займалася танцями і спортивною гімнастикою, ліпила з глини і плела фенечки з бісеру. У 12 років отримала свій перший гонорар за роботу моделлю. Кілька разів Наталі намагалася вступити до театрального — не взяли. Але це її не зупинило, адже зараз дівчина грає на театральній сцені. Крім того, пише вірші, пісні, виступає як діджей і ще — вона дружина і мама!

Наталі щиро вірить, що всі мрії збуваються. Саме так сталося у неї з шоу «Орел і решка». Вона мріяла про подорожі — і стала ведучою найпопулярнішого тревел-шоу!

Відео дня

— Я завжди вірю в здійснення бажань і абсолютно не соромлюся багато мріяти, — зізнається дівчина. — Перед Новим роком, звільняючись з роботи, набила собі татуювання єдинорога на руці і вирішила, що поїду зимувати куди-небудь на Балі з донькою і заведу блог про подорожі. У новорічну ніч загадала, щоб у мене все вийшло. А на день народження попросила подарувати мені карту, на якій можна монеткою витирати ті країни, де ти був, — і вона стає яскраво-кольоровою. Я чекала якогось особливого випадку, щоб її відкрити. І ось він настав! Як я пройшла кастинг в «Орел і решка»? Мені написали і попросили записати відео про улюблене місце в своєму місті. Я розповіла про підземну парковку в нашому домі. Вийшло смішно. А головне — я щиро вірила, що саме я стану ведучою. Все так і сталося ! я неймовірно рада! У людей, які працюють в шоу «Орел і решка», я закохана з першого дня нашої зустрічі, а Регіну просто обожнюю: вона мені дуже близька за духом.

Чим тендітна дівчина підкорила творців шоу «Орел і решка»? Як їй вдалося обійти на кастингу кілька тисяч інших претендентів і стати новим обличчям популярного проекту? Все просто: Наталі вразила всіх своєю неординарністю. — Наша нова ведуча — це дуже «несподіваний» персонаж, — ділиться враженнями головний продюсер проекту Сергій Гулейков. — У неї зовсім інший погляд на життя, і в цьому її фішка. За нею цікаво спостерігати, тому що вона зовсім не схожа на всіх попередніх ведучих «Орла і решки». Це і допомогло їй на кастингу обійти інших кандидатів.

Регіна Тодоренко спочатку насторожено поставилася до появи нової ведучої, адже за роки спільної роботи вона дуже здружилася з Лесею Нікітюк, і навряд чи хтось зможе замінити дослідної мандрівниці «бойову« подругу. З Наталі Регіна познайомилася на зйомках першого випуску сезону «Рай і пекло — 2». Дівчата дуже швидко знайшли спільну мову і відмінно спрацювалися!

— Про те, що в нашій команді з'явиться нова ведуча замість Лесі, я дізналася за пару днів до початку зйомок, — розповідає Регіна Тодоренко. — Чесно кажучи, спершу мене це засмутило: з Лесею ми пережили сотню випробувань під час кругоствітньої подорожі, разом пройшли найпекельнішими місцями планети, нас зв'язала не тільки робота, а й дружба. Тому я хотіла, щоб все залишалося так, як раніше. Проте з приходом Наталі в нашому колективі з'явилося щось неземне і фантастичне. Вона неймовірно кмітлива, дуже смішна і весела. Ми досить швидко спрацювались. Зараз з упевненістю можу сказати, що швидше, ніж з нею, ми ніколи не записували стартову і фінальну підводку ведучих. Ми настільки добре відчуваємо одна одну, що нам практично не потрібно підлаштовуватися. У Наталі я впізнаю себе такою, якою вперше приїхала на свої перші зйомки «Орла і решки» 4 роки тому. Вона так щиро всьому дивується і радіє! Це мене дуже зворушує. І це дуже круто!

Телеглядачі зможуть ближче познайомитися з Наталі Неведровою і побачити нову ведучу шоу «в роботі» вже 27 серпня, в неділю, о 10:00 на телеканалі «Інтер». У першому випуску проекту «Орел і решка. Рай і пекло — 2» Регіна і Наталі проведуть уїк-енд на Сардинії — красивому італійському острові в водах Середземного моря, де відпочивають схиблені на приватності найбагатші і знамениті люди світу.

«Орел і Решка. Рай і пекло — 2» з 27 серпня на «Інтері» 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up