«Діамантову зірку» отримала учениця 26 школи

«Діамантову зірку» отримала учениця 26 школи
До фіналу пісенного конкурсу «Діамантова зірка» вийшло 18 найталановитіших дітей Вінниччини. Перемогу отримала 16-річна Вероніка Пінчук – учениця 26 школи м. Вінниці.

У березні серед шкіл-інтернатів Вінниччини, дітей з багатодітних та та малозабезпечених сімей були проведені відбіркові тури, а у квітні учасники приїжджали на півфінал до Вінниці. 21 травня у концертній залі «Зоря» 18 найталановитіших фіналістів віком від 8 до 16 років змагались на фінальному концерті за «Діамантову зірку».

Судді оцінювали  виступи учасників за 3 категоріями: вокал, хореографія, сценічний образ.  Відтак, І місце посіла Вероніка Пінчук – учениця СЗОШ 26, друге  виборола Анна Лапшова – вихованиця Тульчинської школи–інтернату, а третє місце за вибором журі дісталось Вікторії Найченко із Брацлавської школи–інтернату.
- Ми допомогаємо  дітям вже більше п'яти років.  Спілкуючись із ними, ми дізнались, що вони мріють взяти участь  у проекті «Фабрика зірок»  і вирішили зробити для них схожий конкурс під назвою «Діамантова зірка», - розповіла керівник проекту міжнародного християнського благодійного фонду «Сонячний світ» Вірсавія Богославська.
За словами організаторів  конкурсу, їхнім головним завданням було подарувати дітям незабутнє свято, дати можливість відчути потребу суспільства у їх талантах.
- Цим дітям сьогодні дуже не вистачає  нашого тепла і підтримки. Вони  здобули цінний досвід, відчули  себе однією родиною і були  приємно здивовані чуйністю наших спонсорів: що їх прийняли, підтримали, віднеслись із любов’ю, - відзначила Вірсавія Богославська.
Для участі у конкурсі потрібно було вміти співати і не боятися вийти на сцену. Виступи  вокалістів оцінювало компетентне  журі, до складу якого увійшли співачка, хореограф, лауреат  пісенних конкурсів Віта Щаслива, автор – виконавець сучасних рок-пісень Рапіра, співак, композитор Ігор Юрковський, конкурсант «Фабрики зірок-3» Василь Нагірняк. Очолила журі завідуюча вокальним відділом співу музичного училища Ярослава Слободянюк.
Напередодні фіналу юні вокалісти жили в готелях м. Вінниці і щодня наполегливо тренувалися з викладачом з вокалу, хореографії, працювали зі стилістами - мали змогу відчути себе справжніми артистами. Перед конкурсантами було поставлене завдання за допомогою викладачів створити на сцені цілісний образ пісенного персонажу.
- Діти підтримували  одне одного, допомагали. Отже, кожен  учасник, незалежно від того, яке  місце посів, вже діамантова  зірка, тому що коли ми стаємо  одним цілим, конкуренція відпадає  сама по собі, - підкреслила керівник проекту.
Велику підтримку в організації та проведенні благодійного конкурсу надали такі фірми як: ТМ «Вінпол», галерея «Інтершик», у конференц-залі якої діти мали змогу проводити репетиції, а дизайнери ательє «Інтершик» допомогли у створенні костюмів. Фірма «МЕД» подарувала дітям музичні диски караоке із колекцією дитячих пісень, ТМ «Сатурн» - фени для волосся, «Мобі Фан»  -  мобільні телефони.
Зачіски та макіяж створили учасникам фахівці салону краси «Дюма». Фото підтримку надали «Фото Файн студія» та «Позитив студія». Ресторани «Касабланка», «Підкова», «Андіжан», «Чайхана», кафе «Пиріжкова», «Наше кафе» кафе бар «Сіті» готували дітям смачні сніданки, обіди та вечері. Піццерія «Мерінгата» організувала святковий фуршет.
Також допомогли салон весільних суконь «Княжна» та «Ідеальна пара». А  домашній затишок для дітей під час підготовки до конкурсу створили готелі «Гостинний двір» та «Катрін». 
Найбажанішим та головним призом для трьох переможців стала поїздка до Києва на галаконцерт  «Фабрики суперфінал», яку подарував «Дім кави».
Як розповіли організатори «Діамантової зірки», восени вони планують провести танцювальний конкурс, а наступної  весни змагатимуться маленькі артисти  оригінального жанру.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up