За стрільбу по горобцях 24-річному вінничанину загрожує 7 років тюрми

За стрільбу по горобцях 24-річному вінничанину загрожує 7 років тюрми
Біля лісу неподалік Немирова поліцейські разом з лісником проводили рейд. Там вирішив розважитись 24-річний вінничанин та постріляти по горобцях.

Але вінничанина на території мисливських угідь немирівського лісництва біля залізничної станції «Фердинандівка» перестріли поліцейські.

- Під час огляду зброї, зовні схожої на пневматичну гвинтівку, з’ясувалося, що вона переобладнана під стрільбу бойовими патронами калібру 5,6 мм, - розказує начальник Немирівського відділення поліції Руслан Грушко.

Чоловік розказав поліцейським, що зброю купив на вінницькому базарі два роки тому. Біля немирівського лісу для розваги вирішив постріляти по горобцях.

Відео дня

У відділі комунікації Головного Управління Національної Поліції у Вінницькій області розказують, що правопорушника затримали та гвинтівку в нього забрали. Зброю відправили на експертизу для з’ясування її походження.

Слідчі відкрили  кримінальне провадження за статтею  263 Кримінального кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами вінничанину загрожує до 7 років тюрми.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Дострілявся.))) Але не думаю, що його так суворо покарають аж на 7 років.
  • Анонім

    Не жаль його навіть трошки. Навпаки добре, що "воздушка" була переобладнана під "мілкашку" - інакше просто сказали б йому "а-та-та, нєхароший мальчік". По мамці своїй нехай би стріляв.

    А тепер дурник за такі розваги, заїде на кічу =)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up