В Вінниці вбили та потім спалили чоловіка та дружину. На місці працює поліція

В Вінниці вбили та потім спалили чоловіка та дружину. На місці працює поліція

На світанку 19 вересня 2017 року вінницьких пожежників викликали на вулицю Пластову. Там горів будинок. Рятувальники повідомили про загибле подружжя, яке виявили з ознаками насильницької смерті.

«Близько 06.35 год до поліції надійшла інформація, що працівниками МНС під час гасіння пожежі у будинку на вулиці Пластова виявлено обгорілі тіла двох людей», - повідомляють в поліції.

Загиблими виявились 76-річний чоловік та його 68-річна дружина.

На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти. Поліцейські вживають усіх необхідних заходів для встановлення осіб, причетних до вчинення резонансного злочину та притягнення до кримінальної відповідальності.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    сука, где полиция????????

    Anonymous reply Anonymous

    Селфи проводит. В машинах катается и отворачивает голову когда видит нарушение и т.д.

    Очередное дно пробито - "спасибо" революционерам и активистам.

    Purgen Purgen reply Anonymous

    Революционерам тоже в кавычки надо.
  • Ols Kat

    вот уроды
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up