У Вінницькому суді сьогодні будуть судити судів, які вели гучні справи за часів Януковича

У Вінницькому суді сьогодні будуть судити судів, які вели гучні справи за часів Януковича
Троє суддів з Київського Печерського райсуда Віктор Кицюк, Сергій Вовк та Оксана Царевич позбавились судейського імунітету. Таке рішення прийняли вчора, 4 березня, депутати Верховної Ради. А сьогодні, 5 березня Київський Голосіївський районний суд та Вінницький міський суд прийматиме рішення стосовно запобіжного заходу цих суддів.

Судді Печерського районного суду Оксана Царевич, Віктор Кицюк та Сергій Вовк отримали у прокуратурі копії клопотання про застосування запобіжного заходу. Як розповідають журналісти ТСН, слідчі пропонують застосувати арешт стовно всіх фігурантів.

Як повідомляє УНІАН, сьогодні, 5 березня повинні відбутися засідання з питання застосування запобіжного заходу. Приймати рішення:  чи заарештовувати, чи застосувати грошову заставу будуть у Голосівському районному суді в Києві та міському суді у Вінниці.

Нагадуємо, що вчора, 4 березня депутати ВР позбавили суддівської недоторканності даних судів. Їх звинувачують у незаконних вироках про справах автомайданівців під час Євромайдану, по справі Луценка та по справі Єфремова.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Бабулька Ягулька

    Жити по новому
  • Georgy Dmitriev

    Й рішили щуку в річці утопить, як писав колись наш відомий байкар. Хто ж судити буде? Чи не "знаменитий" Вишар? Ну тоді неупередженість гарантована

    Vlad Vinn reply Georgy Dmitriev

    Здається головуючим буде суддя Олійник

    Місцевий reply Georgy Dmitriev

    Я не вірю в бога, але якась сила є і саме ця сила позбавила цих пока трьох судів, звання, великої зарплатні, майже повного державного забеспечення,  і навіть безкоштовного проїзду, хоча вони їздять на самих дорогих автівках, які є в Україні. Ото воно і є та істина: не суди погано, і не будеш сам засуджений. Навіть якщо їх не покарають і не затримають, вони вже отримали своє покарання, тому що так жити як вони жили суддями, вони вже не будуть НІКОЛИ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up