Троє чоловіків вкрали електродвигун з млина та закопали його

Троє чоловіків вкрали електродвигун з млина та закопали його
Троє жителів села Трибухи вночі демонтували електродвигун з млина. Аби відвести від себе підозри, викрадене майно закопали.

Про крадіжку міліціонері повідомив голова фермерського господарства.

Правоохоронці натрапили на слід злодіїв та затримали трьох місцевих жителів віком від 24 до 26 років. Вночі чоловіки демонтували електричний двигун і редуктор млинарського верстату та підводою перевезли викрадене додому до одного з учасників крадіжки. Аби відвести від себе підозри, майно закопали і чекали, доки припиняться пошуки.

Міліціонери знайшли викрадене та повернули власникам. В міліції кажуть, що чоловікам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    От шифровщики, виходить погано сховали, раз знайшли. Шкода пацанів, ще молоді, а уже дізнаються, що таке в"язниця. Можливо, батьки домовляться з головою фермерського господарства, компенсують, заплатять і той забере заяву, щоб хлопці заплатили штраф державі і розійшлися по мирному. Шкода батьків.
  • Місцевий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up