Сварка у таксі та масова бійка. У Вінниці стався конфлікт через собаку

Сварка у таксі та масова бійка. У Вінниці стався конфлікт через собаку
фото ілюстративне
  • Вінничани викликали таксі та не доїхали до місця призначення. Таксист не хотів їх везти, бо вони взяли з собою до салону собаку.
  • Конфлікт переріс у бійку та загальний виклик таксистів. Тепер поліція розслідує дану справу, є потерпілі.

Інцидент стався вранці 1 січня. 

— Слідчо-оперативною групою поліції з’ясовано, що конфлікт між водієм та пасажирами виник через те, що чоловік з жінкою сіли в таксі, не попередивши, що будуть з песиком. Згодом словесний конфлікт переріс в бійку. Таксист зробив загальний виклик таксі, на який з’їхалися його колеги. На допомогу пасажирам також приїхало кілька осіб, один з яких, за попередньою інформацією, битою пошкодив автомобіль таксі, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — В результаті інциденту пасажири таксі та водій звернулися з тілесними ушкодженнями за медичною допомогою.

За даним фактом правоохоронці відкрили два кримінальні: за хуліганство та за умисне легке тілесне ушкодження.

Відео дня

У повідомленні додають, що наразі встановлюються усі учасники конфлікту.

— В ході слідства буде опрацьоване відео з камер нагляду та відеореєстраторів, допитані свідки, очевидці події та надана правова оцінка дій усіх учасників бійки, — підсумовують у повідомленні.

Володимир Затайдух у групі «Дорожній контроль Вінниця» опублікував відео, де розповів також про цей конфлікт.

— Таксист служби BOLT за те, що не повідомили про наявність собаки, зробив загальний виклик та побив дівчину, хлопця і навіть ні в чому не вину тварину, при цьому викравши барсетку з цінними речами, — йдеться в описі до відео.

Ролик переглянути можна за посиланням.

 

Читайте також:

Зберегти дорогу. Навколо Вінниці працює два габаритно-вагові комплекси

До семи років в'язниці загрожує двом вінничанам, які «торгували» зброєю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (327)
  • Ірина Коломієць

    То було цуценя такси......і сиділо воно на руках
  • Борис Ерёмин

    Никогда проблем с животными не было. Просто диспетчеру сразу говорил, кого везу. И не раз слышал по рации,  когда спрашивали, кто возьмет пассажира с собакой.  Если хотели съэкономить, вызвали сомнительную службу подешевле, или вообще грача поймали, то ничего удивительного. В натуре, яке їхало - таке здибало!
  • Кто-то

    В цивилизованном государстве такого бы не случилось. Но в Украине делай что хочешь и ничего тебе за это не будет.
  • Сергей

    Помню когда снимали начальника Винницкого МВД (пикеты.митинги)и.т.д  так  муж Гайды  бросает взрыв пакет, а арест делают Януарию Шостаку. И всем все пох. Сейчас  наверное Гройсман прокладывает себе дорогу в Винницу,и нужно сменить руководство МВД. Гайде  удалось крымского начальника убрать. У нее талант на митинги. Женщина бомба,)))  А в этой ситуации  с ДК "мечты.мечты")))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up