СБУ каже, що терористами на Донбасі керує вінничанин Здрилюк

СБУ каже, що терористами на Донбасі керує вінничанин Здрилюк
На сайті Служби Безпеки України з’явилась інформація про нового ватажка терористів на Сході країни з позивним «Абвер». За версією СБУ, саме Сергій Здрилюк, який народився у Вінницькій області, є правою рукою командувача сепаратистами спецназівця Стрєлкова і саме він причетний до терористичних нападів і до викрадення представників ОБСЄ.

Чоловік на ім’я Сергій Здрилюк, за версією СБУ, народився 23 липня 1972 року на Вінниччині. Потім тривалий час проживав у Криму. Має паспорт громадянина України. Також СБУ встановило, що Здрилюк проходив спеціальну підготовку у Криму, і 12 квітня разом з диверсійною групою під командуванням спецназівця Стрєлкова прибув на Донбас. А вже 13 квітня він разом з 30 терористами вчинив напад на співробітників СБУ.

Співробітники СБУ у рамках антитерористичної операції вживають заходів, щоб притягнути вінничанина Сергія Здрилюка до відповідальності. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Anonymous

    Америка всегда поддержит то, что расколола. А еще наобещает денег и прочих ништяков, б*ло довольно
  • Anonymous

    Америка всегда поддержит то, что расколола. А еще наобещает денег и прочих ништяков, быдло довольно
  • Anonymous

    Бачу у Вас федералізація головного мозку. Янукович діяк як хлюпік і закінчив ганебно. Теперішня влада тіж самі хлюпіки - здають міста, всі знають кому - а через місяць тіьки до них доходить, що треба діяти - і це після 6 зданих бмп, 2 збитих вертольотах, 10-а вхитих правоохоронців, і взятих в полон альфовців. Це позор. Слово "хунта" в цьому контексті у викликає тільки посмішку. Я б хотів побачити, що зробила росія після аналогічних подій на її території (чечня яскравий приклад) , якби вона плекалась за волевиявлення місцевого населення. Тут навіть сліпій людині видно дію росії. Озброєння, комунікаційне обладнання ... Дуже уміло служби бробили схід - поки Крим відбирали тільки один Губарєв виступав з малочисленими демонстрантами, ну а після Криму , ну якось різко піли штурми , зброя і так далі , а наші все здали.
  • Anonymous

    Нада менше смотреть на этих политических проституток с запада и америки если тибет в китае то может отсоединится америка подерживает.японии курили отдать тоже они подержывают итд
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up