Рейд по клубах. Вилучили алкоголь та кальяни, а на відвідувачів складали протоколи

Рейд по клубах. Вилучили алкоголь та кальяни, а на відвідувачів складали протоколи
  • Поліція провела карантинний рейд розважальними закладами міста.
  • На порушників складали протоколи, вилучили у них алкоголь, кальяни та апаратуру.
  • Не оминула відповідальність і відвідувачів закладів.

Правоохоронці перевіряли нічні клуби, кафе, ресторани та інші заклади відпочинку щодо дотримання ними запроваджених карантинних правил з метою недопущення поширенню інфекційних захворювань. Перевірки тривали три дні. За цей час виявили три розважальні заклади, які працювали всупереч заборонам. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Закладам громадського харчування можуть працювати до 24.00, а розважальні заклади з організацією дозвілля на час карантину мають бути закритими. Неодноразово з адміністраторами цих закладів проводилась роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримання карантинних заборон, складались адміністративні матеріали, штрафні санкції за які складають від 17 до 34 тисяч гривень, — йдеться у повідомленні. — Цього разу за фактами виявлених порушень трьома розважальними закладами слідчими розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 325 ККУ (порушення санітарних правих і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Ця стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

У поліції зазначають, що у рамках цих проваджень оперативники вилучили кальяни, алкоголь, акустичну апаратуру та інші предмети й обладнання, за допомогою якого організовували для відвідувачів дозвілля.  

Відео дня

— Так, у нічному клубі в центрі міста після півночі перебувало близько двох сотень людей без індивідуальних засобів захисту. З адміністрацією цього закладу неодноразово проводилась роз’яснювальна робота, понад 20 складених адміністративних протоколів направлені на розгляд суду. Аби припинити протиправні дії адміністрації закладу, слідством розпочато кримінальне провадження, — продовжують у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — За результатами виявлених порушень протягом трьох діб поліцейські склали 108 адміністративних протоколів за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, з них  95 постанов за перебування в громадських місцях, будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту та 13 — за порушення суб’єктами господарювання встановлених обмежень та перебування громадян в громадських місцях без документів. 

Такі перевірки продовжуватимуться.

 

Читайте також:

Готівка в транспорті та КОРД на «Урожаї»: важливе за 9 березня на 20minut.ua

Штраф до 40 тисяч гривень. За три дні зловили 15 п'яних керманичів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Олег Каськов

    Навіть відвідувачів? Придурки.
  • Алексей Степанчук

    Тоисть ментам в садике бухает можно???((
    Все остальные не люди???

    Владислав Степаненко reply Алексей Степанчук

    Alex Stepan Менты хоть через одного вменяемые были, а "новые" заточены сугубо на "стрижку штрафов".

    Алексей Степанчук reply Алексей Степанчук

    Владислав Степаненко так и непонятно, что лучше за наши деньги

    Владислав Степаненко reply Алексей Степанчук

    Alex Stepan Жетон, камера и форма - вот тебе и вся "реформа" (народный фольклор).
    На самом деле разница огромная. В старой "ментовке" была половина клинических идиотов.  В новой полиции - 9 из 10.

    Алексей Степанчук reply Алексей Степанчук

    Владислав Степаненко я в курсе, что это полиция
    Ещё б понять в чем разница!?

    Владислав Степаненко reply Алексей Степанчук

    Alex Stepan Ментов нет с ноября 2015 года. Это "новая честная реформированная полиция". Им можно не только в садике бухать.
  • Руслана Кравченко

    Барановірус самий страшний вночі😱😱🤣🤣🤣
  • Кристина Зволейко

    А що вже знову карантин і все закрили? Ніц такого не чули.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:11 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 17:24 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up