Посадили віконного афериста, який заробив на вінничанах 160 тисяч гривень

Посадили віконного афериста, який заробив на вінничанах 160 тисяч гривень
  • Шахраїв штрафують або дають умовне, а цей – отримав реальний строк ув’язнення.
  • Засудили афериста, який брав гроші за встановлення пластикових вікон і нічого не робив.
  • Йому довели 31 епізод на 160 тисяч гривень збитків.
  • Попрацював він у Вінниці 5 років тому, коли був дійсно бум віконних шахрайств.

Про покарання віконного афериста, який за три місяці ошукав більше трьох десятків вінничан, розповів прокурор Вінницької місцевої прокуратури Борис Слободян.

За його словами, кримінальне провадження відкрили наприкінці 2012 року. Тоді до правоохоронців почали звертатись жителі Вінниці із заявами на підприємця, який пообіцяв їм виготовити та встановити метало-пластикові вікна, узяв гроші напред та зник.

Виявилося, що шахрайським шляхом заробляв у Вінниці приїжджий бізнесмен - 29-річний житель Харкова. Днями його, одразу після вироку Вінницького міського суду, забрали у в'язницю. 

Відео дня

– Протягом серпня-листопада під виглядом надання послуг із виготовлення та монтажу метало-пластикових вікон підприємець ошукав 31 жителя обласного центру. Загальна сума збитку, заподіяна громадянам, становить більше 160 тисяч гривень, – говорить Борис Слободян. – За зібраними під час досудового розслідування доказам обвинуваченого у шахрайстві вироком Вінницького міського суду визнали винним. Незважаючи на те, що вчинені діяння є злочинами середньої тяжкості, суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі із взяттям під варту в залі суду.
 

Читайте також:

Суд над Давидом Григоряном. Є привід переглянути справу «розборок» на Барському шосе

Відпустили додому «Шефа». Чому обвинувачення зятя мера розвалилося у суді

Тисячу євро видурили у вінничанки, збрехавши про виграш. Як покарали шахрайок?

Систематично знімав гроші з кредитки мертвого друга. Вирок за гроші мерця

Грабіж на Київській. Видер у продавчині жменю золота, щоб подарувати дружині

Судять таксиста, який наїхав на бабцю. На «зебрі» переламав їй обидві ноги

Відкривав машини ножиком. Історія нічних гастролей упертого авто-крадія

Як поліцейські обдурили бандитів, які по-хитрому обкрадали ювелірні бутіки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up