Підозрюваного у стрілянині на АЗС, який місяць ховався від слідства, посадили під домашній арешт

Підозрюваного у стрілянині на АЗС, який місяць ховався від слідства, посадили під домашній арешт
Скріншот з відео стрілянини на АЗС, яке виклав "Дорожній контроль Вінниця". Чоловік, який зігнувся, щойно отримав кулю в область голови
  • У Вінницькому міському суді обрали запобіжний захід для Валерія Бондарчука, якого підозрюють у стрілянині на одній із автозаправок.
  • Раніше чоловіка оголосили у розшук. Через місяць після цього він сам прийшов до поліції. Тепер в суді обирали запобіжний захід на час розслідування.

Місяць тому, 25 серпня, поліцейські Вінницької області просили допомоги в розшуку чоловіка, якого підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину. Згодом стало відомо, що розшукується Валерій Бондарчук, а підозрюють його у стрілянині на АЗС.

Інцидент стався 24 серпня на автозаправці у Зарванцях. Розшукуваний поранив двох людей з пістолета. З місця пригоди втік на автомобілі Mercedes G500.

Відео дня

За даними аналітичної системи YouControl, Боднарчук є співзасновником товариства «Ломбард приват», а також керівником громадської організації «Вільна громада» та компанії «Вінекс і КО». Ще чоловік є приватним підприємцем, який займається кредитуванням та торгівлею коштовностями.

Під час розшуку Бондарчук виклав у мережу відео, в якому звернувся до Володимира Зеленського з проханням допомогти у розслідуванні події. Чоловік сказав, що не має довіри до правоохоронних органів.

Разом з тим вінницькі активісти виклали відео з камер на заправці, які зафіксували стрілянину. У відео бачимо, як чоловік, який скоріше за все Валерій Бондарчук, здійснив постріл. Куля потрапила в ногу одному та в область голови іншому чоловіку.

26 вересня Бондарчук у супроводі адвоката прийшов до правоохоронців, після чого його затримали. У суботу, 28 вересня, у Вінницькому міському суді йому обирали запобіжний захід на час розслідування. Суддя Сергій Клапоущак призначив цілодобовий домашній арешт.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрий

    Если за хранение и ношение оружия с последующей стрельбой дают домашку логично быть оправданию вот что делает крептовалюта.
  • Жора

    Всегда надо с собой иметь эту электропилу, и не  надо стрелять в бандита. Можно и шины им порезать на их машине!

    Удобно держится в руке!
  • Олександр

    На превеликий жаль керівництво нацполіції Вінницької області,  в лиці ( Юрія Педоса і Олександра Федоровича), в черговий раз показали нам, що не має питань яких не можливо вирішити, у всього є своя ціна, а з приводу головуючого Вінницького міського суду, Михайленка А.В. Усім в місті відомо що ця людина, має не аби яку жагу до грошей. Якщо крипто валюта не зацікавила пана Призидента, то чому би не ( роздирибанити її на трьох).
  • Жора

    Мусора пару недель назад написали, мол "бандит" стрелял на АЗС.))))

    Хотя на видео видим он идет а бандит идет за ним. Но бандит знает что видео, и ждал  когда тот выйдет. Там бандит 100%  всунул бы ему нож под ребро.  Но чел остался живой, просто стрелял в помещении. Жаль того чувака рикошетом от пола попала пуля. Ну бандиту в ногу попал,  А ЧТО ОН ДОЛЖЕН БЫЛ БЫ ДЕЛАТЬ ?

    Жизнь такая или бандиты убьют, или мусора в сизо на допросе  забьют.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up