На Вінниччині організатор грального бізнесу дав СБУшнику 200 доларів хабару

На Вінниччині організатор грального бізнесу дав СБУшнику 200 доларів хабару
  • Вінничанин організував гральний бізнес. Його зловили з хабаром у 200 доларів. Бізнесмен намагався підкупити співробітника Служби безпеки України, щоб безперешкодно організувати гральний бізнес.

Громадянин України запропонував оперуповноваженому одного з відділів Управління СБУ у Вінницькій області щомісячно платити по 200 доларів, повідомляють у Спецпрокуратурі у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. Натомість чоловіку не мали створювати «перешкод щодо незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор в одному із міст обласного значення на Вінниччини».

Офіцер СБУ повідомив про хабарника своєму керівництву.

Відео дня

Вчора, 10 червня, організатор грального бізнесу, діючи під контролем правоохоронних органів, передав офіцеру перші 200 доларів.

— Організатора грального закладу одразу затримали на місці вчинення кримінального правопорушення, а гроші — вилучили, — зазначають у відомстві.

Санкція третьої частини статті 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) передбачає затриманому покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Водночас додають, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не доведуть в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Читайте також:

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Pavel Ostrovskyi

    Може  200 тисяч
  • Виталий Талий

    200 для СБУ ? да это стеб и оскорбление...
  • Lesya Andriyuk

    Щоб дав більше то мовчали б
  • Олександр Зелений

    Дур)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up