Майже шість кілограмів наркотиків зберігав чоловік на горищі

Майже шість кілограмів наркотиків зберігав чоловік на горищі
Коли ж до нього з обшуком наглянули правоохоронці, він розповів, що канабіс йому потрібний для власних потреб.

Як розповів начальник Хмільницького райвідділу міліції Володимир Канюка, до міліції надійшла  інформація про те, що 56-річний житель одного з сіл району зберігає наркотики у своєму домі. 

Міліціонери її перевірили і знайшли на горищі у чоловіка 5 кілограмів 870 грамів наркотичного зілля – канабіса, - повідомляє сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Правопорушник пояснив, що кущі коноплі знайшов восени біля сміттєзвалища. За його словами, їх він вирішив висушити та зберігати на горищі для власних потреб. 

Відео дня

Наркотичне зілля відправили на експертизу. А от чоловіку тепер загрожує 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Дарья ви щоб мали дітей бавити , так ви в неті сидите !

    Дарья reply Анонім

    Сонечко, в мене не має дітей. Але коли появляться діти буду мати на увазі і братиму приклад з тебе папаня.
  • Дарья

    Щоб мав онуків бавити, то буде сидіти у в"язниці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up