Двох вінницьких поліцейських отруїли в розважальному клубі та забрали в одного зброю

Двох вінницьких поліцейських отруїли в розважальному клубі та забрали в одного зброю
В суботу, 21 листопада, два інспектора відділення поліції Вінниці відпочивали в одному розважальному клубі. До них підсіли невідомі та підсипали щось в напої, після чого поліцмени втратили свідомість.

Як розказують у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, потерпілі поліцейські були в розважальному закладі  поза службою. Хоча в одного із поліцейських при собі була зброя.

Після того, як інспектор випили отруєний напій, вони вийшли на вулицю та там втратили свідомість. Зловмисники скористались безпомічністю поліцейських та відібрали в них пістолет «Форт-17Р»,  гроші, барсетку та мобілки.

З діагнозом “отруєння невідомою речовиною” поліцейських доставили в лікарню.  Потерпілі в лікарні були ще без свідомості.

Відео дня

Вже в неділю, 22 листопада, затримали одного із підозрюваних. Ним виявився 34-річний чоловік. Зараз  тривають пошуки інших підозрюваних.

Як виглядає пістолет «Форт-17Р», можна побачити у коротенькому відео:

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 ККУ. За розбій злочинцям загрожує 10 років тюрми.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Vladimir Molotov

    ACAB
  • Олександр

    Мєнти-поліцаї пиячать, в АТО батьківщину захищати не хочуть? Традиція у правопохоронців така?

    Мудрык Эдька reply Олександр

    А ти там був розумник????
  • Дарья

    Зловили одного, зловлять і інших. Що за розважальний клуб, назва чи хоча б де знаходиться. Хтось щось знає?
  • Анонім

    Ничего не понял, что за мутные комменты?! Написано ж Форт-17Р(эр). Резинострел, ниразу не табельное оружие, может быть у кого угодно, у тех же вояк, что в 4 утра под "первомайским" шмаляли. А у "полицаев", если специальным приказом закреплено, может быть и табельное на "постоянном ношении", у оперов и участковых это нормально. Хорошо хоть не в этом случае. Водку жрать с кем попало не надо, а даже с "резинкой" в кармане лучше вообще не пить. Но там сейчас такой контингент, что объяснять бесполезно...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:12 У Вінниці запрацював інтерактивний туристичний кіоск. Які його особливості? 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 4 та 5 травня 16:17 Їхали обидві — одна самокатом через «зебру», інша — дорогою. Про вчорашнє ДТП на Пирогова 15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up