Що очікує долар, євро та рубль цього тижня (29 березня — 4 квітня)?

Що очікує долар, євро та рубль цього тижня (29 березня — 4 квітня)?
  • Відкладений попит на іноземну валюту і падіння інтересу закордонних інвесторів до українських держоблігацій стали основними причинами зростання курсу долара минулого тижня.

Підготовка до початку посівної кампанії в Україні і продаж валюти аграріями для отримання необхідних оборотних коштів у національній валюті продовжує підтримувати стабільну пропозицію валюти на міжбанківському валютному ринку, а небезпека введення повного локдауну по всій країні змушує бізнес переглядати свої плани і сприяє скороченню попиту на долари і євро. Про це повідомляє сайт Курс.

Водночас можливе зниження інтересу до українських цінних паперів з боку іноземних інвесторів може призвести до зниження пропозиції і часткового зростання попиту на безготівкову валюту з їх боку. Намічений на 30 березня аукціон Міністерства фінансів із розміщення ОВДП дасть змогу зрозуміти, чи був вихід нерезидентів з українських цінних паперів минулого тижня разовою акцією чи знову повертається негативна тенденція, що була 2020 року.

Сукупність усіх перерахованих факторів забезпечить наступного тижня високу волатильність і може призвести до значних коливань курсу гривні до долара і євро. 

Відео дня
  • Готівковий долар буде торгуватися в діапазоні 27,75 - 28,15 гривень, водночас імовірність виходу з нього вгору — набагато вища, ніж зниження нижче.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX і коливання долара до гривні. Діапазон коливань євро залишаємо колишнім: 1,1700-1,2000 долара за євро.

  • В Україні готівкове євро будуть продавати за ціною від 32,65 до 33,30 гривень за одне євро.

Російський рубль наступного тижня, схоже, буде обживати новий коридор 75,00 - 77,00 рублів за долар. Доти, доки не стабілізується ситуація на ринку нафти і не стане все остаточно ясно з черговим пакетом антиросійських санкцій, якими Росію лякають протягом останнього місяця, чекати зміцнення рубля не варто.

  • В Україні готівковий рубль подешевшає: його будуть продавати в інтервалі 3,65 - 3,77 грн за 10 російських рублів.

А ось за скільки сьогодні продають валюту у Вінниці:

 

Читайте також:

Пенсії в 2021 році збільшать ще чотири рази: на скільки і кому чекати

Банкомат «з'їв» карту і не видає гроші: декілька лайфхаків, що робити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up