«Прокачайте» свій English. Дізнались, де і за скільки можна вивчити іноземну мову у Вінниці

«Прокачайте» свій English. Дізнались, де і за скільки можна вивчити іноземну мову у Вінниці
  • Вчитись ніколи не пізно, а вчити англійську — тим паче. У Вінниці є кілька десятків мовних шкіл, де навчають дорослих англійської з нуля. 
  • Зібрали для вас їх у добірку. Розповідаємо про те, що ці школи пропонують та скільки коштують заняття. 

«Бо без неї ніяк», — цю фразу з пісні гурту «Без обмежень» можна сміливо застосовувати, коли ми говоримо про вивчення англійської. Чому? Бо володіючи цією мовою ви зможете відпочивати в будь-якій точці світу і не боятися мовного бар'єра або, наприклад, вам відкриються нові кар'єрні перспективи. 

До слова, раніше наш журналіст дізнавався, що вчити англійську не поспішає навіть п’ята частина населення України. Про це свідчать статистичні дані  рейтингу EF English Proficiency Index. У ньому йдеться, що лише 18% українців знають англійську на рівні Intermediate. info

За останніми даними цього рейтингу, Україна посіла 44 з 88 сходинок серед різних країн світу. До прикладу, поруч з нами у рейтингу опинилася Куба, Афганістан, Макао (Китай) і Болівія.

Відео дня

Скільки коштує вивчити мову у Вінниці?

Ми переглянули пропозиції вінницьких мовних шкіл і розказуємо вам за скільки вони пропонують вивчити мову. У всіх різні методики заохочення потенційних учнів. Хтось пише, що ви вивчите мову за місяць, хтось — наголошує, що ви ідеально знатимете граматику, а дехто — гарантує, що навчання буде легким і веселим. 

Загалом у місті ми налічили кільки десятків мовних шкіл для дорослих. Зібрали для вас інформацію та ціни у найбільш популярних курсів Вінниці. Одразу попереджаємо, що у деяких школах не відповідали на телефоні дзвінки, тож у списку їх немає. 

В середньому за місяць ціна коливається від 900 до 2 000 гривень. Наприклад, школа Master English Center пропонує багато годин занять і плюс розмовні клуби теж входять у ціну 1500 гривень за місяць. У школі, до прикладу, Mil Pasos кажуть, що вивчення мови стане корисною і водночас приємною звичкою, вартість — 960 гривень у місяць. А в ArtinovSchool пишуть, що заняття проходять без зубріння і марудних завдань за 900 гривень в місяць. 

Ціни на послуги мовних курсів у Вінниці 

Коротко про кожні курси з нашої добірки: 

  • Перші Київські державні курси іноземних мов: «Ми орієнтовані у своїй роботі на європейську систему рівнів володіння іноземними мовами та використовуємо у своїй роботі найкращі досягнення різних навчальних методик, новітні технології навчання та власний багаторічний досвід».
  • Master English Center: «У нас: дружня атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфортні умови навчання, чай, кава та снеки». 
  • FLASH: «Наша школа — це інтенсивні курси вивчення англійської: багато занять, багато практики та багато спілкування. Кожне заняття складається з 20% теорії й 80% практики». 
  • Project 12: «Ми працюємо за методикою blended learning (змішане навчання) – це мікс традиційного навчання в групах і самостійного онлайн навчання»
  • Uspeak: «Викладачем на курсах англійської Uspeak буде фахівець з досвідом викладання англійської мови понад 9 років та міжнародною кваліфікацією Cambridge CELTA»
  • ArtinovSchool: «Ми навчаємо в першу чергу говорити та розуміти співрозмовника. Годі вивчати мови за підручниками, мовні курси для того, щоб розмовляти»
  • Inter Club: «Наша методика мимоволі змушує студента тренувати свою пам'ять та думати англійською. Тому забути пройдений матеріал буває проблематично»
  • Mil Pasos: «Ми не навчимо вас розмовляти, як носій за місяць, в нас немає чарівної пігулки. Але є глибина та професійність».
  • WIZARD: «Кращими нас робить те, що все необхідне для ефективного вивчення мов, тут знаходиться на вищому рівні: сучасні класи в різних частинах міста, професійні креативні викладачі, які працюють за прогресивними методиками, сучасні навчальні матеріали».
  • LEVEL UP: «Бажаєте поліпшити свою вимову, підвищити комунікабельність та подолати мовний бар'єр. Відвідайте безплатний пробний урок у нас».

Де безплатно можна вивчити англійську? 

У нашому місті є лише одне місце, де безплатно на постійній основі навчають англійської. Це Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека імені Тімірязєва. Зараз заняття відбуваються онлайн. Аби приєднатися до навчання потрібно зайти на сторінку Window on America Vinnytsia, саме там публікують посилання на онлайн-платформу Zoom, де проходять заняття.

Як і де самостійно можна вивчити іноземну?

Ні для кого не секрет, що можна вивчити мову й самостійно. Звичайно, для цього потрібна мотивація, наполегливість та регулярність. Проте, якщо ви не готові платити за курси англійської, а мову вам хочеться вивчити, то для вас ми зібрали добірку додатків. Це ТОП-5 найпопулярніших програм для самостійного вивчення мов. 

  •  Duolingo — це мобільний додаток, який пропонує вивчати вам іноземну мову в ігровій формі. 
  • LinguaLeo — це схожий сервіс і не менш популярний. Він дає змогу вивчати мову через гру: при завантаженні у вас з'являється левеня, якого ви підгодовуєте їжею при успішному складанні кожного рівня англійської. 
  • Easy Ten — це додаток, який спрямований на збільшення вашого словникового запасу. Щодня вам пропонують вчити мінімум десять нових слів.
  • Learn English — цей сервіс підійде тим, хто хоче покращити свою граматику. 
  • Busuu — тут мову пропонують вам вивчати за допомогою вправ та словника. Учні можуть ділитися своїми лайфхаками. 
     

Читайте також: 

«Через безпорадність хотілося плакати». Це вінничани, які вивчили англійську в дорослому віці 

Скільки вінничан вже вакцинувалися від COVID-19 і ще 7 питань про щеплення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up