На Вінниччині шукають «Янголів добра». Прийом заявок до 1 березня

На Вінниччині шукають «Янголів добра». Прийом заявок до 1 березня
  • У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року.
  • Подробиці по те, як подати заявку читайте далі.

Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а з 2012 року проводиться у форматі «Благодійна Україна» .

Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик. 

Конкурс

Доброчинців, меценатів, волонтерів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти Вінницької області запрошують номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна». 

Відео дня

Цього року Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Вінниччина - 2020» у Вінниці (участь візьмуть всі подані заявки в області) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2020» у Києві. Церемонії нагородження пройдуть навесні 2021 року.

Хто може приймати участь у конкурсі

  • Благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року;
  • благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період;
  • суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні,
  • а також благоотримувачі, представники медіа.

Як подати заявку на участь

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, які зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: [email protected] до 1 березня 2020 року.

До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Заповнюючи заявку, обов’язково вкажіть номінацію, у якій хочете взяти участь. У цьому році існує 18 основних, 3 індивідуальні та 3 спеціальні номінації:

Основні колективні номінації:

  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього та малого бізнесу.
  3. Корпоративна благодійність.
  4. Колективне волонтерство.
  5. Всеукраїнська благодійність.
  6. Регіональна благодійність.
  7. Місцева благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в захисті України.
  13. Благодійність неурядового сектору.
  14. «Добро починається з тебе».
  15. «Молодіжні благодійні ініціативи»
  16. Благодійна акція року.
  17. «Платформа добра».
  18. «Інновації в благодійності»

Індивідуальні номінації:

  1. Благодійник року.
  2. Волонтер року
  3. Менеджер року у сфері доброчинності (окрема заявка - ЗАВАНТАЖИТИ)

Спеціальні номінації:

  1. Народний благодійник.
  2. Медіа і благодійність
  3. Допомога з-за кордону.

 

Читайте також:

«Благодійна Вінниччина-2016» назвала імена доброчинців. Список переможців

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up