Вінницькі юннати завершили природоохоронну операцію «Ялинка без ялинки»

Вінницькі юннати завершили природоохоронну операцію «Ялинка без ялинки»

Під час новорічних свят у великій кількості гинуть хвойні дерева.  

Як відомо, живу ялинку з великим успіхом може замінити синтетична, або створена за допомогою різноманітного підручного матеріалу. Вже не перший рік  на Вінницькій обласній станції юних натуралістів в рамках природоохоронної операції «Ялинка без ялинки» проходить виставка-конкурс листівок та дитячих робіт  «Збережемо зелену красуню!». Вона фінішувала десятого січня. 

Протягом місяця вихованці Вінницької обласної станції юних натуралістів та районних станцій області вчилися створювати новорічний настрій. Діти проявили свою фантазію і створили  ялинки та новорічні композиції, що виділялися своєю оригінальністю та простотою. А головне – такі святкові витвори не потребують великих затрат грошей чи часу.

Ідея виготовлення ялинки власними руками захопила багатьох гуртківців та педагогів закладу. Загалом у виставці дитячих робіт та природоохоронних листівок взяли участь 293 гуртківців із 27 районів та 7 міст області, які представили 332 свої роботи.

Автори найкращих робіт були відзначені грамотами.

Відео дня

– Огляд виставки підтвердив, що фантазії наших гуртківців немає меж. Це згодом і відзначило журі, якому серед представлених робіт важко було визначити найкращу, – зауважила керівник гуртків станції юннатів Альона Седіна.

Previous Next

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up