Ще тиждень в бібліотеках міста працюватимуть майстерні Діда Мороза

Ще тиждень в бібліотеках міста працюватимуть майстерні Діда Мороза
До 14 січня в бібліотеках Вінниці діти зможуть відвідати майстер-класи по створенню різноманітних сувенірів. Бібліотекарі навчать як робити новорічні іграшки з шишок, трьовимірні сніжинки та інше.

Події відбуваються з 19 грудня у філіях центральної міської бібліотечної системи, які розташовані по всім районам міста. Майстер-класи тривають з 15 до 17 години у десяти бібліотеках міста. Тому якщо ви бажаєте, щоб ваша дітина не провела всі святкові канікули за комп’ютером, тоді відправляйте її до найближчої бібліотеки Вінницької ЦБС. Працівники не тільки навчать дитину новим навичкам, а й доглянуть за нею під час майстер-класу.

Повний графік подій можна подивитися тут. Для уточнення інформації дзвоніть на телефони потрібної бібліотеки. Можливо, форма та назва заходу буде в цей день інша.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up