У Вінниці після 8 березня перекриють на ремонт «Київський» міст

У Вінниці після 8 березня перекриють на ремонт «Київський» міст

У Вінниці розпочинається капітальний ремонт «Київського» мосту через Південний Буг. Вже відома дата початку робіт.

Патрульна поліція та дорожні служби перекриють одну частину руху після 9-10 березня 2017 року.

За словами мера Вінниці Сергія Моргунова, через міст під час ремонту по одній смузі ходитиме лише пасажирський транспорт — тролейбуси, автобуси, маршрутки.

Варто зазначити, що вже провели всі тендери та зараз генпідрядник готується до роботи.

Відео дня

На «Київському» мосту по вулиці Чорновола збільшать проїжджу частину, підсилять несучі конструкції, замінять дорожнє покриття, плити тротуарів і конструкцій бар’єрного огородження та опори контактної мережі тролейбусів, влаштують нову зливову каналізацію.

Нагадаємо,що реконструкційні роботи коштуватимуть місту 57 мільйонів гривень. Гарантійний строк ремонту становить 10 років.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Dmitriy Azimov

    Чорнухинський район – лідер з реалізації проектів обласного конкурсу розвитку громад

    http://podii.com.ua/news/chornuhynskyy-rayon-lider-z-realizaciyi-proektiv-oblasnogo-konkursu-rozvytku-gromad

  • Без Имени

    Гарантійний строк ремонту становить 10 років.

    Сміх та й годі)))

    З.А.Глядач reply Без Имени

    Це вони ГАРАНТОВАНО будуть ремонтувати протягом 10 років :)))
  • Test Box

    Спочатку б окружну привели до ладу, там зараз жах а 60% транспорту через міст поїде нею... Сподіваємось міст цього разу відремонтують краще ніж минулого. Приберуть нарешті поперечні горби між стовпами й асфальт постелять без ям.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up