Смертельна ДТП: водій «ВАЗ» збив 21-річного велосипедиста. Хлопець не вижив

Смертельна ДТП: водій «ВАЗ» збив 21-річного велосипедиста. Хлопець не вижив

На Вінниччині сталася смертельна аварія. Поліція розслідує обставини та розповіла перші подробиці слідства.

Вчора, 20 березня 2019 року, у селі Летківка Тростянецького району, що на Вінниччині, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ВАЗ 111840» та велосипедиста.

— Попередньо, водій автомобіля допустив наїзд на 21-річного місцевого жителя, який рухався на велосипеді у попутному напрямку, — розказують у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

На жаль, у результаті автопригоди потерпілий від отриманих травм загинув на місці події.

Відео дня

Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

ДТП на Вишеньці: водій «Ауді» не пропустив швидку, яка їхала з маячками
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Бондарук

    нормально таки влупив " попутчика"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up