Штрафи відстрочили: «євробляхери» можуть не переживати ще три місяці

Штрафи відстрочили: «євробляхери» можуть не переживати ще три місяці

Верховна Рада відстрочила запровадження штрафів за нерозмитнені автівки до Дня незалежності.

Вчора, 16 травня 2019 року, депутати Верховної Ради України вирішили перенести термін запровадження штрафів за їзду на не розмитнених автомобілях на три місяці – до 24 серпня 2019 року, повідомила голова комітету з питань податкової політики Ніна Южаніна, передає Громадське.

— Відстрочити початок терміну дії закону 2612, який собою мав би розпочати процедуру з притягнення до відповідальності та накладання штрафів за використання автомобілів на іноземній реєстрації з порушенням митного режиму. Він мав набрати чинності 24 травня. Тепер він набере чинності 24 серпня 2019 року, – повідомила голова комітету.

За її словами, за ці три місяці «відстрочки» розмитнять незначну кількість автомобілів. Рішення ухвалили здебільшого, щоб виконати вимоги протестувальників.

Відео дня

Зараз основний потік автомобілів, які поповнюють український автопарк, складається з так званих «свіжопригнаних», тобто машин, які раніше не були тут у «транзиті» чи в «тимчасовому», а були куплені за кордоном і привезені в Україну.

Нагадаємо, з 24 травня мали б почати діяти штрафи за порушення умов розмитнення автомобілів. За використання нерозмитненого автомобіля штрафували би на 34 тисячі гривень. А за повторне порушення – на 170 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Татьяна Семененко

    Порох снял денег на выборы на ростаможку теперь можно рослабиться
  • Павел Андронюк

    Через 3 месяца опять выйдут плакать!!!
  • Slava Slava

    Сеющая лишь бардак и разруху срада,- чего-то там опять приняла,или выконала. Сборище импотентов))
  • Бл

    Починаючи з 25 листопада 2018 на мою нерозмитнену бляху показували пальцями ті, хто розмитнився за 3000$, а тепер я можу показати їм середнього ;)
    Лох не мамонт, шановні)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up