Ще одна аварія на Стрижавському мосту. Постраждало троє людей

Ще одна аварія на Стрижавському мосту.  Постраждало троє людей
  • ДТП сталася сьогодні,  14 вересня,  близько 1-ї години ночі;
  • Саме там,  де у трагічній аварії більше місяця тому загинув відомий вінницький адвокат.

Протягом 45-ти днів на одному й тому ж місці сталося три аварії. Загинула одна людина. У кількох десятках метрів звідси загинуло ще двоє. 

 А в ніч з 13 на 14 вересня у водій "Москвича", не зважаючи на дорожні знаки (не зачепивши жодного з них), з'іхав у технічну канаву на Стрижавському мосту, який ремонтується. Постраждало троє людей. Лікарі приїхали за десять хвилин. До лікарні забрали двох. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Наш журналіст, разом з представниками коаліції ГО «НІКА», був на мосту, коли сталася аварія.

Відео дня

Деталі за посиланням: Дві смерті та п’ятеро травмованих за тиждень. Подробиці нічної ДТП на мосту у Стрижавці

Читайте також: Три смерті за два місяці на Стрижавському мосту. Що про це каже автоексперт

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Богдан Пупкин

    а разве тяжело туда приволочь бетонный отбойник и поставить его поперек???

     

  • Смірнов Сергій

    Де Ви там ВАЗ побачили? На відео автомобіль АЗЛК, тобто "Москвич 2141"
  • Анонім

    какой "ВАЗ" это же АЗЛК
  • З.А.Глядач

    "Водій ВАЗу,  зім'явши дорожні знаки,  з'іхав у технічну канаву"

    Тобто,водіям пофіг,є знаки,чи немає-вони все одно пруть вперед.

    Міни там потрібно ставити,МІНИ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up