Рух на Центральному мосту вийшов регулювати начальник патрульних Усеінов (ВІДЕО)

Рух на Центральному мосту вийшов регулювати начальник патрульних Усеінов (ВІДЕО)
  • Відучора, 13 березня, повертати на вулицю Князів Коріатовичів за Центральним мостом заборонено
  • Повісили відповідні знаки і нанесли розмітку
  • Люди ще не звикли до нововведень, а порушників на місці розвертав начальник патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов

Легкові машини, які рухаються з Центрального мосту, не зможуть одразу за ним повертати на вулицю Князів Коріатовичів, а мають їхати по Соборній та звертати на вулиці Мури, Соловйова та Оводова.

Організацію руху змінили тимчасово, щоб зменшити рівень транспортного навантаження — після того, як для загального проїзду відкрили Соборну, Центральний міст потопає у заторах.

Сьогодні, 14 березня, транспортний рух регулював сам начальник вінницьких патрульних Редван Усеінов. Відео та світлини розмістив на своїй сторінці у Facebook Віталій Павловський.

Відео дня

Читайте також: Війна з заторами: в'їзд на Коріатовичів з Центрального мосту — закритий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Миров Алексей

    значёк не на видном месте - нарушение!!! ОПА
  • Oleksandr Stoliarov

    Микита, скільки можна мусорню піарити, фу... Спостерігаю твою мусорську дрочку ще з репортажу, коли їх біля книжки нам впарювали рік тому

    Max reply Oleksandr Stoliarov

    А вы где сидели, уважаемый? А то сленг у вас и отношение к правохранительным органам, как у бывалого уголовника.

    З.А.Глядач reply Max

    А з якого це часу $тольник став "уважаємим"?

    Oleksandr Stoliarov reply Max

    да, била дєла, гражданін... в стріжавкє чалілся і нєдавна аткінулся, но я нєвіновєн, мусара падставілі па бєспрєдєлу
  • Перетяжко Сергей

    сьогодні особисто рухався центральним мостом від Київської. Перехрестя біля АБВ Техніки (початок мосту) регулювалось Поліцейськими, і хочу відмітити що ДУЖЕ ПРОДУКТИВНО! Затори були мінімальні, при величезному потоці машин. За центральним мостом бачив 3 поліцейських (можливо серед них був і начальник) які спостерігали за рухом, але участі в регулюванні не приймали. Реально добрався в потрібні місця НАБАГАТО швидше, ніж учора. Дякую за це поліцейським. Звісно, хотілось би щоб Київський міст відремонтували швидше. такі сроки - це смішно .. )
  • Без Имени

    І що? Врагулював таки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up