Прокуратура помітила під Калинівкою аварійну ділянку, на якій загинули сім людей

Прокуратура помітила під Калинівкою аварійну ділянку, на якій загинули сім людей
Фото з місця ДТП, де загинули четверо людей
  • На ділянці дороги біля села Сальник за рік загинуло сім людей, двоє травмувалися.

Прокуратура Вінницької області на своїй сторінці у facebook повідомляє, що калинівські прокурори помітили збільшення концентрації ДТП на заокругленні дороги «Виступовичі — Житомир — Могилів — Подільський» (неподалік села Сальник).

На цьому місці від липня 2017-го до липня 2018-го загинули семеро людей, двоє травмувалися.

3 серпня 2017 року зіткнулися «Мерседес-Бенц» та «Деу Ланос». Четверо загиблих, усі їхали в «Ланосі». Розслідування показало, що причиною аварії стало перевищення швидкості водієм «Мерседес-Бенц», через що на повороті автомобіль втратив керованість та виїхав на зустрічну смугу.

Відео дня

Читайте також:

22 вересня 2017 року на цьому ж місці зіткнулися «Шкода» та «ВАЗ 2109», водій останнього авто загинув. ДТП сталася за таких самих обставин, що й описана вище.

Читайте також:

Нещодавно, 30 червня 2018 року на цій же ділянці сталося зіткнення автомобілів «Ніссан» та «Сітроен». Двоє загиблих, обидва водії. Ще двоє травмованих. За попередніми результатами розслідування, ДТП сталася знову ж через перевищення швидкості та втрату керування на повороті.

Читайте також:

Прокурори направили листи в Управління патрульної поліції та в Службу автомобільних доріг із вимогами провести аудит з безпеки руху на зазначеній ділянці та розробити план, який допоможе усунути аварійність на цій ділянці дороги.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    А каким образом наличие отбойников заставит водителя не превышать скорость. Ну будут не на встречку выезжать а убиваться об ограждения.

    Так то хоть шанс какой-то есть что автомашины на встречной не будет. А отбойник отбежать же не сможет.

    Юрий Бондарук reply Anonymous

    " Ну будут не на встречку выезжать а убиваться об ограждения" - сам же ответил))) пусть бьются! ГЛАВНОЕ, чтобы законопослушных водителей не задел!

    Anonymous reply Юрий Бондарук

    ну так пассажиры в автомобиле водятла тоже ни в чем не виноваты
  • Ivan Klimishen

    Відбійники треба

    Андрей Дышкант reply Ivan Klimishen

    Не в отбойниках дело,  а в конфигурации поворота и водителях.  Двигаясь в сторону Калиновки,  машины на скорости срезают поворот,  выезжая на встречную полосу,  что в сумме с превышением скорости на таком участке,  дает в результате ДТП...

    Юрий Гуд reply Андрей Дышкант

    Якраз навпаки. Автомобілі які рухаютья в напрямку м. Калинівки виїжджають на узбіччя (в кювет перед поворотом у с. Сальник), а автомобіля які рухаються у напрямку м. Вінниця влітають на зустрічну смугу.
  • Іван Івчук

    Відбійники між полосами спаслиб життя.

    TheDIMMka reply Іван Івчук

    Там поворот в Сальник. Отбойники ухудшат видимость, чем еще больше увеличат аварийность.
  • Юрий Бондарук

    давно вже...на тому повороті АУДІ виїхала на зустрічну і втулила ЖИГУЛІ, в якій їхали майбутні молодята, запрошувати на весіля...всі загинули.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up