В області на самоізоляції знаходиться 1113 вінничан (ОПИТУВАННЯ)

В області на самоізоляції знаходиться 1113 вінничан (ОПИТУВАННЯ)
  • На Вінниччині функціонує 50 контрольно-пропускних постів. Лише п’ять – карантинних

Щодо порушення карантинних заходів на території Вінницької області розповів голова ОДА Владислав Скальський під час щоденного онлайн брифінгу.

— Станом на 08.00 1 квітня склали 141 протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 44-3 (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм), які направлено на розгляд судів, з них - 1 за 31 березня, — зазначив Владислав Скальський.

За його словами, в області на самоізоляції знаходиться 1113 громадян, за добу на облік поставили 168 громадян.

Відео дня

Прибули із за кордону 1031 громадян, за добу на облік поставили 148 громадян.

За останню добу перевірили 1370 людей (цифра 1370 більша, тому що деяких людей, які схильні до порушень могли перевіряти і поліція і органи місцевого самоврядування чи навіть медики телефоном повторно).

Опитування

Чи вірите ви в те що всі ці люди будуть сидіти 14 днів на карантині?

— По області працює 50 контрольно-пропускних постів, з них п’ять карантинних, які працюють на в’їздах до Вінницької області, — розповідає Скальський.

Карантинні пости:

  1. село Махнівка, Козятинський район;
  2. село Немія, Могилів-Подільський;
  3. Літин;
  4.  Муровані Курилівці;
  5. село Краснопілка, Гайсинський район.

На території Вінницької області задіяно 420 поліцейських, 130 військовослужбовців НГУ. З метою забезпечення контролю за дотриманням карантинних заходів на території області створено: 49 піших нарядів та 142 автопатрулі. Загалом, динаміка порушень щодо карантинних заходів зменшується.

 

Читайте також:

У Вінниці вже 38 хворих. А що в області ? (Свіжі дані на 1 квітня)

В Україні вже 669 хворих на коронавірус, у Вінницькій області — 49 випадків (Онлайнкарта) 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Lyudmyla Dishlyuk

    ...краще напишіть скільки виділено грошей на лікування...

    Віталій Захарчук reply Lyudmyla Dishlyuk

    Напишіть, скільки ви виділили?
  • Людмила Заболотна

    ЯКА САМОІЗОЛЯЦІ В ПІДЇЗДІ СОСІДКА ПРИЇ ХАЛА З  ПОЛЬШІ В ОСТАННІЙ ДЕНЬ КОЛИ ПОПУСКАЛИ ЧИСЛО НЕПАМЯТАЮ , НА ТОМУ ТИЖНІ , ТО ВОНА ХОДИТЬ СОБІ ПО ВУЛИЦІ БЕЗ МАСКИ ЯК НІВЧОМУ НЕБУВАЛО
  • Мария Фёдорова

    і не факт шо вони на самоізоляції і рано чи пізно протягом 14 днів десь вийдуть...

    Віталій Захарчук reply Мария Фёдорова

    Побачите порушення, телефонуйте в поліцію.

    Natasha Makarova reply Мария Фёдорова

    Мария Фёдорова вы есть захотите - тоже выйдете, никуда не денетесь. И не 5адо ля-ля про теоретических соседей, готовых 2 недели бегать за вашими потребностями. Были бы мозги у местных управленцев - давно бы уже создали спец.бринаду по обеспечению таких людей на самоизоляции: и их необходимым помогли бы обеспечить, и проверяли бы заодно. А так очередной пук в никуда
  • Наталія Новицька

    Ну и что ?? Что хорошего дают эти протоколы . Даром изпачьканная бумага .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up