У Вінниці вже 38 хворих. А що в області? (Свіжі дані на 1 квітня)

У Вінниці вже 38 хворих. А що в області? (Свіжі дані на 1 квітня)
  • За останню добу дослідили  99 зразків.
  • Станом на 10.00 1 квітня 2020 року на Вінниччині зареєстрували 49 хворих на коронавірус. 
  • Є інформація ще про двох нових хворих.

Станом на 11.00 годину 1 квітня на території  Вінницької області  зареєстровано 121 підозра на  COVID-19.  

— У 66 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 49 випадках виявлений коронавірус, в т.ч. у трьох дітей, — зазначають медики.

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ досліджено  99 зразків матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 13 випадках отримано позитивний результат.

Відео дня

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані:

  • місто Вінниця - 38,
  • Гайсинський район - 2,
  • Жмеринський район - 2, 
  • Крижопільський район - 2
  • місто Ладижин - 1  
  • Вінницький район - 1, 
  • Липовецький район - 1,
  • Хмільницький район - 1, 
  • Чернівецький район - 1.

Нові дані

За даними «Хмільницької центральної районної лікарні» станом 1 квітня в Хмільнику один лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

— Особа перебуває в інфекційному відділенні. Житель Хмільника поступив до лікарні з діагнозом двобічна полісегментарна пневмонія. Попередній тест не підтвердив наявність коронавірусної інфекції. 31 березня було відправлено біоматеріали на повторний тест. Він виявився позитивним, — розповідають у прес-службі Хмільницька РДА.

Також маємо перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у місті Гнівані.

— Це мешканець вул. Промислової, який, зі слів знайомих, нещодавно повернувся з м. Києва. На даний час хворий перебуває у Вінницькій інфекційній лікарні. Також бригадою Немирівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень (у склад якої входять: лікар-епідеміолог та дезінфектори) буде встановлено коло осіб, які мали контакт з хворим, — розповідають у Гніванській мерії.

Всі посилені заходи щодо дезінфекції місця проживання громадянина вживаються.

 

 

Читайте також:

В Україні вже 669 хворих на коронавірус, у Вінницькій області — 49 випадків (Онлайнкарта) 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (81)
  • Свєта Качула

    А скільки ж з них одужало?Не всі ж померли?
  • Oleg Voda

    Скоро во всех СМИ какие мы молодцы победили фейковый вирус Идите люди работать а то скоро будем кушать сухари
  • Світлана Микитюк

    Жаль,що правди ніхто нам не скаже,а дуже хотілося б знати.
  • Людмила Рогульська Тимощук

    Понаехали тут називаеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up