У Вінницькій області вже 49 випадків. Які лікарні приймають хворих на коронавірус? (Онлайн карта)

У Вінницькій області вже 49 випадків. Які лікарні приймають хворих на коронавірус? (Онлайн карта)
  • В Україні за добу було зафіксовано 120 нових випадків коронавірусу.
  • В нашій області сьогодні вранці було 49 підтверджених випадки.

В Україні зафіксовано 669 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 1 квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних, 10 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 120 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Відео дня

▪️Вінницька область — 49 випадків;
▪️Волинська область — 7 випадків;
▪️Дніпропетровська область — 9 випадків;
▪️Донецька область — 6 випадків;
▪️Житомирська область — 5 випадків;
▪️Закарпатська область — 1 випадок;
▪️Запорізька область — 13 випадків;
▪️Івано-Франківська область — 64 випадки;
▪️Кіровоградська область — 6 випадків;
▪️м. Київ — 134 випадки;
▪️Київська область — 57 випадків;
▪️Львівська область — 6 випадків;
▪️Луганська область — 3 випадки;
▪️Одеська область — 12 випадків;
▪️Полтавська область — 2 випадки;
▪️Рівненська область — 15 випадків;
▪️Сумська область — 19 випадків;
▪️Тернопільська область — 98 випадків;
▪️Харківська область — 1 випадок;
▪️Херсонська область — 1 випадок;
▪️Хмельницька область — 3 випадки;
▪️Чернівецька область — 104 випадки;
▪️Черкаська область — 52 випадки;
▪️Чернігівська область — 2 випадки.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 1 квітня 2020 року до Центру надійшло 536 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 3178 повідомлень про підозру на COVID-19.

Онлайн-карта від Міністерства охорони здоров'я допомагає стежити за перебігом пандемії коронавірусу в Україні. Окрім даних про хворих (червоний колір), на мапі зеленим кольором позначені наявні лікарні, які можуть прийняти хворих, помаранчевим – кількість та локалізація підозр.


 

 

 

 

 

За даними ЦГЗ, станом на 22.00 31 березня в Україні 645 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 ПЛР-дослідженням. Усього зафіксовано 17 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 10 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10.00 в Україні було 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних (2 за останню добу), 8 пацієнтів одужало. За добу було підтверджено 69 нових випадки.

На Вінниччині 31 березня зареєстрували 36 хворих на коронавірус. За останню добу дослідили 184 зразків. Таку інформацію поширили ще вранці. До кінця дня оновлені дані на сайті Вінницького лабораторного центру МОЗ не розмістили.  

На Вінниччині визначили 10 лікарень, які першими прийматимуть хворих з коронавірусом. У міністерстві наголошують, що це — лікарні першої хвилі, й за потреби перелік медзакладів мають розширити.
 

Читайте також:

Коронавірус в області: 32 підтверджені випадки та 81 підозра

Подільський онкоцентр на карантині через коронавірус. Що робити онкохворим?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Андрей Оксенюк

    Меня вот, что смущает. Ряд вопросов...

    Как эпидемия в Китае пошла на спад? Лекарств - не было и нет. Вакцины - нет. Самоизоляция? Глупо. Курьеры, полицейские, доставщики пищи, уборщики на улицах, члены муниципалитетов. Кто то случайно кашлянул, кто то за ручку двери без перчатки взялся. Где то через вентиляцию вирус проник...

    Они, что хотят нам сказать, что создали в Ухане идеальные стерильные условия? Это ложь. Вирулентность у вируса очень большая, пусть где то и удалось "загасить" - в другом уже месте эпидемия все равно разгорится.

    Второе: в Ухане до эпидемии проживало около 12 млн человек. Перед эпидемией (и уже в ее период) из города убежало не менее 5 - 6 млн человек!

    Среди них естественно на тот момент уже было много зараженных!

    Почему же в других густонаселенных городах Китая ( куда они и побежали ) - нет такой эпидемии? Там то, что случилось? Лекарств - нет. Вакцины - нет. Карантина - нет! Почему эпидемия только в одном Ухане? Почему по остальному Китаю отдельные случаи заражения есть, а эпидемии нет?
  • Алена Слободянюк

    Я не розумію владу. Покажіть реальну картину, щоб люди хоч трішки задумались, та перестали без необхідності шататись вулицями без масок.

    Сергій Кривенчук reply Алена Слободянюк

    Анна Климчук Дитя шо ти чешеш ти хоть знаєш які то карточки у нас навіть відділення банків їх нема,і нічого я не відключав ніяких постів всі пишуть одна ти не можеш ,пишеш аби писати проплочене теля

    Анна Климчук reply Алена Слободянюк

    Сергій Кривенчук просто интересно, неужели нельзя изъяснять свою позицию (какой бы она не была) более-менее окультурено? Случайно наткнувшись на пост обнаружила комментарий весьма забавной личности - столько грязи, как и на странице, но страница закрыта для комментирования 😂 и да, раз уж комментарии у Вас закрыты, хотелось бы к Вашему посту о кредитах сделать замечание-в СМИ и на официальных ресурсах было ясно указано что всем лицам, имеющим кредит, для получения кредитных каникул необходимо обратиться к своему оператору в банке и узаконить данный период снижения процентов либо же их отсутствия посредством внесения определенной информации именно по Вашему случаю в базу дабы в дальнейшем было на что опираться при отчетности ( логично, что причина Ваших кредитных каникул должна находиться в базе). Если Вам сложно было оторвать свою пятью точку и отвлечься от грязных политических постов и комментариев и заняться тем, что Вам и вправду важно-за Вас Ваши вопросы никто решать не станет, Вы ведь взрослый человек

    Сергій Кривенчук reply Алена Слободянюк

    Алена Слободянюк Влада обосралась і Зедибіл уже хоче сібатися бо поняв що натворив хуйні і тепер боїться чмо щоб його не посадили,ви не в курсі що він в зговорі з парашою був щоб землю продати
  • Галина Яремишина

    Вінниця лідірує
  • Александр Чорненький

    Викуся Ти моя красуня!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up