Злетіли у кювет: п'яний поліцейський на євроблясі скоїв смертельну аварію. Перші подробиці

Злетіли у кювет: п'яний поліцейський на євроблясі скоїв смертельну аварію. Перші подробиці
фото та відео: Володимир Затайдух
  • Поблизу Турбова п'яний поліцейський на Volkswagen злетів у кювет. У салоні авто було три пасажири. Одна жінка загинула, ще двоє чоловіків — отримали травми. 
  • Водій був п'яним. У його крові виявили 1.33 проміле. Розповідаємо перші подробиці цієї автопригоди.

Аварія сталася ввечері 14 червня біля села Нова Прилука, що поруч з Турбовом.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. У результаті аварії загинула пасажирка його автомобіля. Сам керманич не постраждав. 

Відео дня

Чоловіка забрали до лікарні на освідування. Результати огляду на стан сп'яніння підтвердив, що водій не тверезий. У його крові виявили 1,33 проміле алкоголю.

На місці події були представники Дорожнього Контролю Вінниці. Вони зазначають, що у салоні був водій та троє його пасажирів. Жінка 1992 року народження — загинула. Один із пасажирів чоловіків вдарився головою та пошкодив руку. Чоловік нічого не розповідає. Він був п'яний. Драгер показав 0.53 проміле. 

Ще один пасажир у лікарні з переломом хребта. Це брат водія, який теж працює у правоохоронних органах.

Сам керманич родом з Вінницької області. Тут проживає, але працює у поліції Києва. Старший сержант. Його Ім'я уже відоме: Шахно Роман Іванович.

Водій Роман повністю визнає свою вину. Каже, що його на повороті засліпили фари зустрічної машини.

У поліції дану подію не коментують, посилаються на Державне Бюро розслідувань. Ми звернулися з запитом до ДБР та чекаємо відповіді. Подробиці цієї резонансної ДТП очікуйте згодом на сайті 20minut.ua.

 

Читайте також:

Смертельне зіткнення у Літині. Водієві легковика стало зле за кермом

На очах у матері. На Барському шосе 11-річного хлопчика збило дві машини

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Brigand com

    Стадо Авакяна
  • Brigand com

    як другий травмований "захисник " не перешкодив правопорушенню?
  • Brigand com

    Чому покійна, маючи малолітню дитину, сіла з п'яними  поліцейськими в автомобіль ?

    Жора reply Brigand com

    100% верно сказано!
  • Читач68

    Краще б брат цього андона загинув, але вийшло, як вийшло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up