На Соборній не розминулися Renault та Daewoo. Камери зафіксували момент ДТП

На Соборній не розминулися Renault та Daewoo. Камери зафіксували момент ДТП
  • Удар був сильний, обидві автівки отримали механічні пошкодження. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Аварія сталася вночі 8 лютого на вулиці Соборній. Про цеї розповіли у Ситуаційному центрі.

— О першій годині трапилась автотроща на вулиці Соборній. Водій автомобіля Renault, повертаючи ліворуч, не надав перевагу у русі зустрічному транспортному засобу, а саме автомобілю Daewoo, — йдеться у повідомленні. — На щастя, ніхто не постраждав. Прибувши на місце події та з’ясувавши усі обставини автопригоди, патрульні поліцейські склали на винуватця, а саме кермульваника Renault, протокол за статтею 124 КУпАП.

Зіткнення зафіксували камери відеонагляду.

Відео дня

Також про дану аварію написав у фейсбук пасажир Daewoo Віталій Павловський. Чоловік розповів, що скористався службою Uber.

— Я став пасивним учасником ДТП, був пасажиром водія синього «Ланоса», що рухався по головній, вулиці Соборній.. і ми з водієм Uber отримали гарненьку ненавмисну підставу від дівчини на «Рено», — пише Павловський. — Коли «дуба» давав, активно приймаючи участь у перикриванні вентелів газу в «Ланосі» та виклику ДСНС, попросився до патрульного авто, щоб погрітися, бо вже ніг не відчував, отримав «грубий пендель» типу закрийте двері, і Ви свободні.

 

Читайте також:

Жертва негоди. У Гайсинському районі загинув комунальник, який посипав дорогу

Автобуси та вантажівки відновили рух, але погодні умови залишаються складними

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Полищук

    На Лайносі нахер так летіти? Встиг?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня 21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up