Моторошна ДТП на Келецькій: постраждалий таксист помер в лікарні

Моторошна ДТП на Келецькій: постраждалий таксист помер в лікарні
  • Костянтин Писарчук, 23-річний айтішник, за кермом Infiniti наздогнав Chery Tiggo служби таксі.
  • Від удару Infiniti зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі стовпом.
  • За кермом другого автомобіля був 58-річний Олег Олексієнко. Він отримав тяжкі травми, довго не приходив до тями та помер у лікарні.

Ранком 9 березня на вулиці Келецькій сталася аварія: уламки Infiniti та Chery Tiggo розкидало на кілька десятків метрів навколо місця ДТП. Постраждали четверо людей. Двох відпустили додому, а обидва водії залишилися в лікарні.

Невдовзі водія Infiniti, 23-річного Костянтина Писарчука також відпустили з лікарні — одразу на суд, де йому обирали міру запобіжного заходу. У той же день, коли арештували, тоді ж і випустили з-під варти. А скоро з’явилися результати експертизи на алкоголь Писарчука — був п’яний.

Іншою машиною, Chery Tiggo, керував вінницький таксист Олег Олексієнко. Йому було 58 років.

Після ДТП він знаходився у важкому стані. У facebook-спільноті служби таксі «Форсаж» через кілька годин після аварії опублікували повідомлення, що чоловіку збирають гроші на лікування.

Ми дізналися трохи більше про цього чоловіка. Він не мав власного авто, а для роботи в таксі машину орендував у знайомого Євгенія Капітанчука.

— Стан важкий. Його вивели з коми в медикаментозний сон, — казав Капітанчук. — Легені розірвані. Селезінку видалили. Печінка, нирки — внутрішні органи сильно постраждали. Робили операцію на голові.

З матеріалів справи, які оприлюднені в судовому реєстрі, дізналися, що Олег Олексієнко помер у лікарні 20 квітня — через шість тижнів після ДТП.

Інформацію про смерть таксиста підтвердили в прес-службі поліції Вінницької області. Наразі призначена судово-медична експертиза тіла загиблого чоловіка.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (79)
  • Olha Sosnovska

    А за мажору торбу грошей вже всюди позаносили?І його ж не посадять,і при наступних його покатушках може загинути ше хтось...співчуття всій родині загиблого,дуже сумно,що через таке бидло на дорогах гинуть люди.

    Ольга Виниченко reply Olha Sosnovska

    Olha  Sosnovska звісно занесли і нічого йому не буде і надалі будн сідати за руль під кайфом і забирати життя людей, поки цього не пристрелять.
  • Марина Богданова

    +++
  • Yarik Panchuk

    Якщо потерпілий знаходився на лікуванні в реанімації другої лікарні, то такий фінал був передбачуваний. Не подумайте, мені шкода цю людину. Але я мав в своєму житті подібну ситуацію. Там не лікування, повірте

    Ксения Сергеевна reply Yarik Panchuk

    Не погоджуся, мене там врятували. Але то, мабуть виключення. А взагалі, друга лікарня, то ”лікарня смертників”
  • Валентина

    Була на місці ДТП о 7-ій годині ранку, більшого жахіття в своєму житті не бачила: що.б ззаду, через багажник та заднє сидіння на смерть забити водія на передньому кріслі!!! Харківський досвід мажорів нічому не навчає!!! Тільки громадськість може вплинути на товстосумів (на місці аварії казали, що батько винуватця з СБУ). Ініціюю громадський нагляд за ходом слідства і справедливістю вироку. Закликаю всіх, особливо таксистів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up