Коли Укрзалізниця планує повністю відновити залізничне сполучення?

Коли Укрзалізниця планує повністю відновити залізничне сполучення?
  • Наразі Укрзалізниця вже відновила третину поїздів далекого сполучення і приміських. 
  • А кілька днів тому в компанії розповіли, коли вони готові відновити повноцінне пасажирське сполучення.

Повноцінне пасажирське сполучення по всій території України може відновитись вже у серпні. Однак, за умови, що покращиться епідемічна ситуація. Про це розповів  в.о. голови правління компанії Іван Юрик. 

За його словами, які цитує пресслужба УЗ, всі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

«Наразі в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», — розповів Іван Юрик.

Відео дня

Керівник Укрзалізниці закликав пасажирів дотримуватися санітарних норм під час подорожей залізничним транспортом та перебування на вокзалах.

«Ми сподіваємося на свідоме ставлення наших пасажирів та відповідальність. Найбільше порушень санітарних норм ми фіксуємо в приміських поїздах. Якщо пасажири не реагують на наші зауваження, ми вимушені викликати працівників поліції», — йдеться на сайті Укрзалізниці.

Нагадаємо, для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні одягати захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуються напої та кондитерські вироби.

Читайте також: 

Замість «бебі-боксів» — гроші: Мінсоцполітики пропонує альтернативу

Вінничан просять поповнювати муніципальні картки не на сайті, а в торговій мережі поблизу зупинок

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Сашка Сашка

    А коли відкриють поїзда
    Ужгород Тернопіль?

    Торон Туй reply Сашка Сашка

    Домой ездить?
  • Татьяна Авдеенко

    на  Кременчуг  с  Бахмача  в  5 утра  идет  пустой  неудобное  время  и  ни  кому  нет  дела
  • Світлана Панасюк

    Когда будут поезда Кишинев,Одесса,Львов -Москва?
  • Елена С.

    Львов -Мукачево
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up