Із салом та горілкою активісти навідалися до «копа», якого раніше судили за п’яну їзду

Із салом та горілкою активісти навідалися до «копа», якого раніше судили за п’яну їзду
  • Цибульку, сало та горілку активісти привезли у відділок, де працює Вадим Гриньов. Його раніше звільнили за п’яне кермування, а потім поновили на роботі за рішенням суду.

Нещодавно ми опублікувати матеріал про те, як звільнені за п’яну їзду деякі з керівників вінницької поліції змогли повернутися на службу. Одним із героїв став колишній начальник Крижопільського відділення поліції. Після того, як він відновився на роботі, став заступником начальника поліції в Літині.

Коротко: Вадим Гриньов отримав протокол за нетверезе кермування, який потім скасували в суді. Після цього він пішов у суд, щоб відновитися на службі. Коли позов розглядали в першій інстанції, то в матеріалах справи було відео з боді-камер патрульних. У ролику було видно, що Гриньов керував машиною та визнавав, що він нього відчувається запах алкоголю. Тому в позові йому відмовили.

Коли позов слухали в апеляції, то цього відео вже чомусь не було. Поліцейського поновили на службі.

Відео дня

Вінницькі активісти з громадських організації «Ревізія влади» та «Комітет безпеки руху» 3 квітня приїхали на нове робоче місце поліцейського — у Літинський відділ поліції. Із собою взяли пляшку горілки, цибульку, сало. Роздрукували листівки зі зверненнями до Гриньова. Одне з питань, яке ставили активісти — чому поліцейський не подає рапорт на звільнення.

Їжу та листівки розклали просто у відділку поліції. Спробували поговорити з правоохоронцем, але той категорично відмовився. Спустився з другого поверху, де знаходиться його кабінет, на перший та закрився в черговій частині. Там він був аж поки до відділку не приїхав керівник. Але й тоді говорити з активістами Гриньов не схотів — порадив звертатися із питаннями до прес-служби поліції.

Це було десь о 8-й годині ранку. Активісти почекали до 10:00. У цей час розпочалися офіційні години прийому громадян. І приймати їх у цей день мав саме цей поліцейський.

У рамках прийому громадян Вадим Гриньов спустився до активістів. Але знову ж таки про своє відновлення на службі говорити не схотів.

Як усе це відбувалося — у відео нижче:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анастасій Антіохійський

    литинський  райвіділ це ЛТП для ментів алкашів !!!! він там не один такий дор конроль зловив ще одного офіціра алкаша він замаячив на відео...... висновок ЛТП в погонах
  • Студия собз

    Пацаны, не будте клоунами. Вопросов тут больше не к ниму, а к судье. А если попался за 130, то это не означает что он хреновый сотрудник и должен уволиться.
  • Антикиллер

    Це вже перебор з боку активістів!

    Daily reply Антикиллер

    согласен кочан капусты лишний
  • Sergey Verolomov

    весело райотдел цирк а журналисты и 130-ник в нем клоуны ))) прогнали норм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up