Чи змусять нові штрафи водіїв перестати сідати за кермо п'яними? Реакція соцмереж

Чи змусять нові штрафи водіїв перестати сідати за кермо п'яними? Реакція соцмереж
  • Верховна Рада збільшила штрафи за кермування авто у нетверезому стані;
  • За таке порушники заплатять до 40 тисяч гривень та позбудуться “прав” на термін від 1 до 10 років;
  • Почитайте реакцію соцмереж на ці нововведення. Експерти міркують, чи дадуть вони очікуваний результат?

Рішення про посилення адміністративної відповідальності за кермування у нетверезому вигляді Верховна Рада ухвалила вчора, 7 липня. У законопроекті зазначається: якщо п'яного водія виявлять перший раз, він заплатить платити штраф 600 неоподаткованих мінімумів. Тобто 10 тисяч 200 гривень. Також його позбавлять права керування транспортним засобом на 1 рік.

У проекті закону вказується, що в разі вчинення повторного правопорушення протягом двох років накладається "штраф на водіїв у розмірі 1200  неоподатковуваних мінімумів, що складає вже  20 тисяч 400 гривень. А ще водія позбавлять водійських прав на 3 роки.

Але і це ще не всі зміни: у випадку, коли водій знову сяде за кермо п'яним протягом п'яти років, його оштрафують на 40 тисяч 800 гривень  та відберуть водійське посвідчення на 10 років.

Відео дня
Прес-секретар Управління патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук розповіла, що від 22 лютого (початок роботи копів) станом на 8 липня, у місті сталося 71 ДТП з вини осіб, що перебували за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: Подивіться ролик, який презентували вінницькі копи та не пийте за кермом

У соцмережах міркували, чи дасть збільшення штрафів очікуваний результат?

Опитування

Чи змусять нові штрафи водіїв відмовись від чарки?

Читайте також: За півроку 2016 у ДТП на Вінниччині загинуло людей, як протягом усього 2013

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Для любителей чарки,новая полицыя суперр..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up