Порошенко підписав два закони про авто на єврономерах

Порошенко підписав два закони про авто на єврономерах

Президент підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами. Зазначає, що усі отримані державою гроші від розмитнення будуть направлені до Пенсійного фонду

Про це Петро Порошенко написав у фейсбук.

Він зазначає, що усі кошти від цього підуть до Пенсійного фонду на покриття його дефіциту, на індексації пенсій, на виплати в першу чергу тим, хто отримує мінімальну пенсію. 

— Власників закликаю у передбачений законом термін скористатися пільговим порядком розмитнення і утриматися від акцій протесту. Без податків не буває армії, без податків не буває доріг, без податків не буває освіти. І державу будують не президенти, не уряди, не депутати, а платники податків. Це має стати аксіомою, і підписання зазначених законів – крок у тому напрямку. Дякую усім за розуміння і здатність до компромісу, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо, на Вінниччині та в країні в цілому тривали протести власників так званих «евроблях». Вони були проти цих законів та вимагали скасувати норму щодо "віку" автомобіля, який завозять з ЄС.

Читайте також:

Протест власників «євроблях»: перекриті дороги та мітинг під стінами ОДА

Протести «евробляхерів» на дорогах: закінчення блокад та відкриті кримінальні провадження

Не перекрили, а обмежили: «євробляхарі» влаштували акцію за доступне розмитнення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Anton Z.

    Щось я не розумію. А чому не привозять бляхи 2015 року з документами? Розмитнюйте за копійки.
  • Вадим Данилов

    Про який пенсійний фонд вони говорять, все одно ці гроші  розкрадають по кишенях депутати. Там все одно що  чорна діра, прірва - скільки податків їм не плати.Ми найбідніша країна в Європі, у нас найнижчі зарплати то   хоча б раз  для людей зробили добре:(
  • Anonymous

    Цинізм Петра Олексійовича вражає. На мою думку тут наш гарант переплюнув Віктора Януковича. Треба  бути  або дурнем, або зовсім не розуміти свій народ щоб не розуміти що цей закон це не має нічого спільного як із думкою євробляхерів так і з наповненням бюджету. Що ми отримаємо від цього закону за 5-10 днів? Бажання людей, які фактично не є власниками машин віддати державі 50-80 тис грн? Чи велику кількість непорозумінь на митниці, ДФС, та конфлікти з поліцією? Отримаємо черговий популізм влади, заблоковані митниці, пункти пропуску,перекриті дороги, та чергову БРЕХНЮ від влади, дешевий піар  про бажання  влади збільшити пенсії і зрадників на євробляхах.
    Так без податків не побудувати державу, але у даному  випадку це рішення це лише бажання віджати гроші у людей які стали заручниками недосконалості  чинного законодавства. Писати про податки є сенс коли держава надає людині можливість працювати, отримувати зарплату, а вже з заробленого платити податки. Про яке наповнення  пенсійного фонду веде мову пан Порошенко та пан Гройсман переглядаючи бюджет 2019? Про який ріст пенсій, соціальні програми?
    Про що говорить бюджет 2019 - це укріплення поліцейської держави, отримання на власні інтереси чергового кредиту МВФ, та звіряче бажання залишитись у владі вінницької команди , та бездарне намагання у нових цінах на енергоносії, та збільшенням податків перекласти виплату кредитів України на плечі середнього класу.
  • Nikolay Volos

    Розвели оп'ять.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up