Конкурс Міss RIA завершився. Хто переміг?

Конкурс Міss RIA завершився. Хто переміг?
Олена Сіранчук
  • Цьогоріч у конкурсі взяли участь 44 дівчини. Переможниць визначали за результатами онлайн-голосуванням, що проходило на сайті moemisto.ua. Найбільше голосів віддали за 29-річну Олену Сіранчук. Дівчину підтримало понад сто вінничан.

Нагадаємо, конкурс тривав протягом року. Вінничанки надсилали свої світлини і щосереди на останній сторінці тижневика RIA можна було бачити фотографії дівчат у конкурсі еротичного фото Міss RIA-2018.

Разом із тим на сайті moemisto.ua, в розділі Miss RIA, усі бажаючі могли підтримати конкурсанток своїм голосом. За підсумками цих голосів і визначилися фіналістки конкурсу Miss RIA.

I місце

Сіранчук Олена (29 років)

У серпні я брала участь у конкурсі «Міс Бікіні». В інтернет-голосуванні ми з однією дівчиною розділили перше місце. У самому ж конкурсі я стала «Міс Інтелект». Нам робили гарні фотосесії, тому я вирішила відправити ці світлини і на конкурс «Міss RIA».

Мені подобається приймати участь у таких заходах. Не можу встояти перед спокусою. Пройшла вже дві модельні школи, ходила на «Міс Вінниця», тепер «Міss RIA» – та ще й перше місце. Дуже рада своїй перемозі.

Приємно усвідомлювати, що моїй донечці вже шість років, а я досі можу займати призові місця у конкурсах, виглядати краще, ніж деякі 18-ти та 20-річні дівчата.

Працюю вихователькою у садочку. Я вчилася на це. І мені це подобається. На жаль є стереотип, що виховательки мають бути сірими мишками. Це не так. Вони мають бути ще й красивими. Не тільки душею, але й своєю зовнішністю. Мають доглядати за собою.

Тим, хто ніяк не може наважитися взяти участь у подібних конкурсах, хочу побажати почати вірити у себе. А ще підіть у модельну школу. Там вас навчать правильно фарбуватися, ходити, як підібрати одяг, які одягнути прикраси.

У школах вам додадуть впевненості у своїх силах, навчать спілкуватися з різними людьми. Це справді допомагає у подальшому житті.

II місце

Наталя Кирилюк (21)

Наразі дівчина перебуває за кордоном, тому ми не мали змоги з нею поговорити.

III місце

Тетяна Білоконь (23)

«Міss RIA» – це можливість спробувати себе у чомусь новому та цікавому. Раніше я брала участь тільки у шкільних конкурсах краси. Займала там перші та другі місця. А це вже інше. Сюди я прийшла за новим досвідом.

Мені подобається, як би це не було банально, фотографуватися. У конкурсі була змога взяти участь у фотосесії. Йдучи на неї я навіть не замислювалася, що займу якесь місце. А потім мені зателефонували і сказали: «Вітаємо! Ви посіли третє місце». Було дуже приємно.

Взагалі класно приймати у чомусь участь, та ще й подаруночок за це отримувати. Раніше я соромилася таких заходів. А цього разу навіть мама сказала, що я молодець.

Люблю фотографувати. Непрофесійно, а так, для себе. Це наче моє хобі. Подобається ходити на концерти, у театр, кіно. Але у мене багато роботи, тому не завжди на це вистачає часу.

Дівчатам, які у майбутньому планують брати участь у якихось конкурсах раджу бути більш сміливими, не соромитися, йти вперед і хоча б пробувати, щоб потім не шкодувати про втрачені можливості.

Що допомагає перемогти? Напевно підтримка близьких. Без неї я би ніколи не наважилася стати учасницею цього конкурсу.

Дівчата отримали подарункові сертифікати від ресторану «Ренесанс». За І місце також подарунковий сертифікат від квест-проекту «Изоляция» та подарунковий сертифікат «Studio by Julia Samodral».

Коментарі (21)
  • Олена Сіранчук

    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=420928121784760&id=100016027261743&set=pob.100016027261743&source=49
    Ще раз гляньте на дівчину що зайняла 1 місце. Ви впевнені що на 37 виглядає, заздрісні створіння...
  • Anatoliy Lastovetskiy

    А кто судьи? Это что за нах.... Я конечно не видел всех кандидаток, но мне кажется я в свои 37 выгляжу моложе победительницы. Возможно девушка и хорошая, но это явно не мисс. Это уже мадам...

    Anatoliy Lastovetskiy reply Anatoliy Lastovetskiy

    Если это было онлайн голосование, то все понятно. Выигрывает тот у кого больше друзей.

    Люда Мельник reply Anatoliy Lastovetskiy

    Anatoliy Lastovetskiy Это у неё боевой окрас,там шпаклёвки на лице больше в килограмах,чем она сама весит.Может и не плохой она человек,как Вы пишите,но лицо её не красит с её гримом,выглядит кому за 40.
  • Людмила Чайка

    я думала що там 35
  • Галина Степановна

    Нічого красивого в цій міс немає. І знову несправедливість
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up