Переможці дня (13 жовтня) у конкурсі "Кращий рибак Вінниці" - Олег Оцалюк і Олександр Андрущак

Переможці дня (13 жовтня) у конкурсі "Кращий рибак Вінниці" - Олег Оцалюк і Олександр Андрущак
Визначились переможці дня, які надіслали свої фото 13 жовтня. Станом на 10.00 15 жовтня, найбільше голосів набрав Олег Оцалюк і Олександр Андрущак.

Ми вітамо переможців і нагадуємо, свої призи вони можуть забрати в магазині "Флагман" (Хмельницьке шосе,4 з 9.00 до 19.00), пред'явивши документ.
Конкурс "Кращий рибак Вінниці" триває, свої фото з риболовлі можна надсилати до 22 жовтня. Детальніше умови конкурсу читайте тут.

Коментарі (6)
  • Fisher

    Видел пост на "Це Вінниця, Друже!"
  • Gamer

    Добрый день! Данные победители не набрали больше всего голосов! Или Вы и правда верите в 12000 просмотров фотографии победителя!?

    20 хвилин reply Gamer

    Кількість переглядів не впливає на визначення переможця.

    Кількість розшарювань фіксуємо не на сайті, а у власній системі.

    Дидур Сергей reply Gamer

    Може бути і 20000,якщо добре займатись репостом в соцмережах....

    Gamer reply Дидур Сергей

    или использовать программы для накрутки лайков.....

    Дидур Сергей reply Gamer

    та так кожен може зробити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт) 12:13 Військові 120 бригади тероборони отримали нове обладнання для боротьби з окупантами photo_camera 11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня 21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up